Möt fler medarbetare!
Möt Sabina Forsberg - - Avega Group AB

Kulturen på företaget genomsyras genom våra värdeord medmänsklighet, kraft och professionalism – vilket man verkligen känner av i alla möten.

Möt Sabina Forsberg

Projektledare på Avega

Sabina har jobbat på Avega sedan januari 2021.

Vad gör du på Avega?

I januari började jag arbeta som konsult riktat mot projektledning på Avega. Blev välkomnad otroligt bra in i företaget och hade projekt redan dag 1.

I uppdraget arbetar jag som projektledare – vilket är en roll som jag stortrivs i. Det är högt tempo, fantastiska kollegor och mycket att göra, vilket är perfekt för mig som gillar att kavla upp ärmarna.

Att arbeta i projekt som har fokus på nya tekniker och arbetssätt tycker jag är väldigt lärorikt och motiverande. Det projektet jag arbetar med idag arbetar enligt processmodellen SAFe vilket är ett stort plus för mig!

Vad är det bästa med Avega?

Det bästa är att Avega är så individanpassat och hur fantastiskt trevliga alla är. Kulturen på företaget genomsyras genom våra värdeord medmänsklighet, kraft och professionalism – vilket man verkligen känner av i alla möten. Att få arbeta tillsammans med så engagerade och inbjudande människor är en ynnest.

För mig så känns det som att Avega ger mig alla verktygen och sen får jag själv bygga min karriär med mina mål och ambitioner. Detta bland annat genom att erbjuda flera utbildningar och kurser via vårt kompetensforum Elevate, vilket möjliggör för vidareutveckling.

Utöver det så åker Avega på konferens varje år till olika städer till exempel Barcelona och Berlin, vilket jag ser fram emot väldigt mycket att följa med på.

Beskriv en Avegan!

En Avegan är en lagspelare som frodas av att både lära ut och lära sig mer. Fokus är alltid att leverera den mest kvalitativa lösningen för kunden och att få göra skillnad. Välkomnande, prestigelösa, medmänskliga och med en positiv blick framåt.

Det här visste du inte om mig

Jag håller på med Scuba Diving, har certifiering som Advanced Open Water Diver och älskar att dyka.

Det bästa dyket som jag har gjort var på Island, Silfra, när jag dök i 2 gradigt vatten mellan nordamerikanska och eurasiska kontinentalplattorna. Ett annat favoritställe är på Labuan Bajo i Indonesien.

Jag spenderar mycket tid ute i naturen. Det senaste jag gjorde var i somras (2021) när jag vandrade en del av Kungsleden med tält och full utrustning på ryggen. Var ute i sex nätter och gick elva mil mellan Abisko och Nikkaluokta vilket var en makalös upplevelse. Trött i hela kroppen – men älskade varje sekund av det.

Möt Sabina Forsberg - - Avega Group AB Möt Sabina Forsberg - - Avega Group AB Möt Sabina Forsberg - - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster