Möt fler medarbetare!
Möt Marco Huttunen - - Avega Group AB

Det är vi medarbetare som styr kompetensutvecklingen på Avega och det gör vi riktigt bra!

Möt Marco Huttunen

Utvecklare på Avega

Marco har jobbat på Avega sedan 2021.

Vad gör du på Avega?

Jag är utvecklare och jobbar som konsult här på Avega. Jag jobbar främst med frontend utveckling och hjälper våra kunder att ta fram, utveckla och designa lösningar på problem. Utöver min roll som konsult så engagerar jag mig i flera interna projekt på Avega och är även kompetensansvarig för området systemutveckling.

Att vara ansvarig för kompetensutveckling innebär kort förklarat att på olika sätt underlätta för mina kollegor att utvecklas. Det kan handla om att fånga upp intressen, samordna och bereda väg för utbildningar, föreläsningar eller annan kompetensspridning. Det finns så sjukt mycket kunskap bland våra medarbetare!

Varför är systemutveckling så spännande?

Man kan göra allt med kod! Min arbetsdag består av att bygga något unikt, dela idéer, lösa problem och lära mig nya saker.  Att vara en del av mina kunders innovation och känna att min kompetens gör skillnad är oerhört kul och peppande.

Dessutom händer det så mycket inom branschen – som utvecklare kommer jag aldrig att komma till nivån av att veta allt. Det finns alltid något nytt att lära sig, en ny teknik att testa eller nya problem att lösa.

Möt Marco Huttunen - - Avega Group AB

Vad är det bästa med Avega?

Det finns mycket bra med Avega, det jag tycker är allra bäst är vårt fokus på kompetensutveckling och att det också är närvarande hela tiden. Alla mina kollegor är fruktansvärt vassa och vi delar gärna med oss av det vi kan till varandra.

På Avega finns det alltid något att engagera sig inom. Det kan vara att arrangera en föreläsning, att gå på en föreläsning eller att spela in en podd. Finns det mot förmodan inte något att engageras sig i – så skapar vi det själva. Det är vi medarbetare som styr kompetensutvecklingen på Avega och det gör vi riktigt bra!

Beskriv en Avegan!

En Avegan är social, kompetent och positiv. Vi har ett driv efter kompetensutveckling – både att själv utvecklas och att vara med och utveckla andra. Både ute hos kund och inom Avega.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster