Möt fler medarbetare!
Möt Reiko Watanabe - - Avega Group AB

Avega har ett stort nätverk av duktiga medarbetare som alltid är måna om att dela med sig av deras kunskap och som man alltid kan lita på i alla sammanhang.

Möt Reiko Watanabe

Utvecklare inom Business Intelligence på Avega

Reiko har jobbat på Avega sedan 2019.

Vad gör du på Avega?

Jag är utvecklare inom Business Intelligence. Hos nuvarande kund har jag nöjet att samarbeta med andra Aveganer i ett Analytics-team där jag har en roll som Lead Developer i ett projekt som tar fram operativa KPI:er i en Qlik Sense app. Superkul och givande!

Varför är Business Intelligence/Data Engineering så spännande?

Just nu händer det otroligt mycket inom mitt område, det är full fart framåt. Väldigt spännande då det är många plattformar, tekniker och verktyg som ska passa ihop. Utmaningen är framför allt att det varierar mycket från vilken kund man är hos så man behöver hela tiden ligga i framkant och utbilda sig inom det senaste, vilket jag tycker är jättespännande och intressant.

Jag uppskattar också väldigt mycket att jag kan bolla med mina fantastiska kollegor på Avega, om man stött på något hinder så har man alltid någon man kan fråga och lära sig utav.

Vad är det bästa med Avega?

Det första intrycket jag fick när jag började på Avega var att det är var så lätt att prata och umgås med alla Aveganer oavsett vilken roll eller område man jobbar inom. Avega har ett stort nätverk av duktiga medarbetare som alltid är måna om att dela med sig av deras kunskap och som man alltid kan lita på i alla sammanhang. Alla är också otroligt trevliga vilket gör att man känner sig hemma.

Att vi dessutom har ett forum för kompetensutveckling, Avega Elevate, som drivs av oss konsulter utifrån våra intressen och behov är också helt fantastiskt.

Det här visste du inte om mig

Jag är en språknörd. För tillfället läser jag spanska så ni som kan språket utmana mig gärna!

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster