Avega

Erfarna specialister. Heltäckande erbjudande.

Avega består av erfarna specialistkonsulter som tar nyckelroller i kundernas projekt. Med ett brett spann av specialistområden har vi ett heltäckande erbjudande inom digital transformation och innovation.

1:1

100% matchning mellan kompetens & utmaning

300+

medarbetare

3

Antal regioner vi finns i Sverige

70+

Elevate-event per år

Vårt erbjudande

Erfarna specialist­konsulter

Det är våra medarbetare som gör oss unika. Avega erbjuder erfarna specialistkonsulter som tar nyckelroller i kundernas projekt.  Hos oss hittar du konsulter som brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Möt våra medarbetare

Heltäckande erbjudande

Våra konsulter täcker in ett brett spann av kompetenser som tillsammans guidar kunderna i deras digitala transformation och innovation. Vi hjälper kunderna från arkitektur och kravställning till strategirealisering och implementering av valda processer, metoder och lösningar, oavsett om de byggs på standardplattformar eller som kundunika lösningar. Därför kan vi lite kaxigt säga att vi har ett heltäckande erbjudande inom digital transformation och innovation.

Hur vi särskiljer oss

Medarbetarna gör oss unika. Det är deras personligheter, erfarenheter och kompetenser som skapar värde hos kunderna. På Avega skapar vi en miljö och en kultur där dessa stjärnor trivs.

På Avega är alla erfarna specialistkonsulter

Avega består av erfarna specialistkonsulter som tar nyckelroller hos kunderna. Inom vissa områden är man specialist efter tre år, medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Nära kunden

Vi jobbar nära våra kunder för att rekommendera och realisera lösningar. För att säkerställa att vi alltid ligger i framkant och rekommenderar den lösning som är bäst för kunden har vi nära samarbeten med våra partners, men säljer inte proaktivt licenser.

Konsulten är alltid med och väljer sitt uppdrag

Avegas matchningsprincip är ett löfte om att vi alltid strävar efter att nå 100 procent matchning mellan konsulternas kompetenser och kundernas utmaningar. Det innebär att våra konsulter alltid är med och väljer sitt uppdrag – och att kunden alltid kan förvänta sig en engagerad och intresserad konsult som brinner för uppdraget.

Kontinuerlig utveckling

Elevate är Avegas unika forum för kompetensutveckling där våra medarbetares intressen och behov styr innehållet på före­läsningar och utbildningar. Syftet är att erbjuda en plattform där både våra medarbetare och kunder kontinuerligt kan utvecklas. Bra för medarbetarna – bra för kunden.

Vill du bli en av oss?

Se alla våra lediga tjänster

Skriv till oss