Möt fler medarbetare!

Endast om vi samarbetar och är delaktiga förverkligar vi uppdraget på bästa sätt!

Möt Jacob Cedertun

Verksamhetskonsult & projektledare på Avega

Jacob har jobbat på Avega sedan oktober 2020.

Vad är det bästa med Avega?

Under mina fyra första månader på Avega har jag uppmärksammat hur vi gör saker med omtanke. Min nya ledare är jag riktigt imponerad av då han har ett stort driv och engagemang vilket ger mig både energi och en känsla av trygghet. Jag gillar också att det finns gemensam kraft, vilja och struktur för att utvecklas på Avega.

Vad gör du på Avega?

Jag är verksamhetskonsult och projektledare. Kunden jag sitter hos just nu har behov av att ta emot och hantera pappers-post. Problemet är att analog brevförmedling går i strategisk och operativ kontrast till pågående kanalförflyttningar och digitaliseringsresa. Uppdraget går ut på att optimera och sammanföra inflödet av information så det blir ”en väg in” till organisationen. Genom att omförvandla fysiska dokumenten till ett digitalt flöde blir informationsförvaltningen enhetlig och effektiv. När information är digital går det dessutom att automatisera vissa aktiviteter och flöden. Processen får också bättre kontroll och översikt.

I mitt uppdrag ingår bl.a. att vara pragmatisk, ta fram lösningsförslag, projektledning, kravhantering, införskaffande av tjänst och införandet.

Jag driver initiativet engagerat med kunden och affärsnyttan i fokus – endast om vi samarbetar och är delaktiga förverkligar vi uppdraget på bästa sätt!

Varför är ditt uppdrag så spännande?

Jag får göra det jag brinner för, att hjälpa kunden bli framgångsrik och att lösa problem. Mitt ansvar är att driva och förverkliga förändring.

Det här visste du inte om mig!

Jag har en IMDb-profil! IMDb är världens främsta databas för skådisar och filmer. När jag bodde i Luxemburg arbetade jag delvis som bi-roll och statist för flera internationella filmer. Jag fick också testa på att vara stuntman såsom att bli skjuten på hustak, skjuta AK4, flyga stridsflygplan, bli handfängslad, vara med i biljakt, vara rådgivare åt Rysslands utrikesminister, göra reklamfilm och gå runt och pula i bakgrunden som statist när de riktiga skådisarna fick kamerafokus.

Jag har ett stort löparintresse. Gick på löpargymnasiet i Sollentuna och slutförde mina universitetsstudier med idrottsstipendium i Dallas, Texas.

För att göra löpningen lite roligare kan jag även stoltsera med att ha varit med och sprungit Beer Mile under 6 minuter Tävlingen där du börjar med att starta tidtagningen precis innan du dricker din första öl. Sedan springer du fyra varv, sammanlagt 1609 meter, och dricker en öl till vid varje varvning. Den som först kommer i mål med alla fyra öl kvar i magen vinner. Gissa om jag vann?

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster