Möt fler medarbetare!
Möt Oscar Landström - - Avega Group AB

Avega har gett mig fria tyglar för min personliga och professionella utveckling.

Möt Oscar Landström

Utvecklare på Avega

Oscar har jobbat på Avega i Malmö sedan 2017.

Vad gör du på Avega?

Jag är utvecklare och har bland annat arbetat som front end’are, scrum master, arkitekt, podcastikon och konferencier. Att slänga mig in i nya saker som jag är lite obekväm med eller helt oerfaren i är något jag gillar att utsätta mig för. I alla fall i teorin. Jag tycker man lär sig som mest när man stöter på ett nytt problem, när man är ny i ett team eller ställs inför utmaningar som man tidigare inte visste fanns. Tillfällen då man är tvungen att stå på tårna.

Det är svårt att vara ödmjuk om man säger att man är ödmjuk. Det är verkligen kvalité som jag högaktar hos andra personer och som jag verkligen eftersträvar att försöka vara själv. Så att stå ödmjuk inför tjuren som man tar i hornen är något jag försöker vara varje dag. Det skulle jag säga är det som gör att jag gör skillnad på de saker jag åtar mig att göra.

Vad är det bästa med Avega?

Avega har gett mig fria tyglar för min personliga och professionella utveckling. Det låter kanske självklart och klyschigt. Men det är tyvärr inte en självklarhet för alla. Så fritt som jag har fått välja och bestämma över vad jag vill åta mig att göra tvivlar jag på att det finns många andra arbetsgivare som hade gått med på. Det säger kanske mer om min rastlöshet än Avega. Men det är i alla fall något jag alltid kommer att vara tacksam för.

Möt Oscar Landström - - Avega Group AB

Vad är ditt bästa minne på Avega?

Vintern 2021 utförde vi första upplagan av konferensen Spajk, en konferens vi ville gå på, men som inte fanns. Så vi skapade den själva! Mina två kollegor Mattias och Andreas hade övertygat mig om att det var en bra idé att jag skulle vara med dem som konferencier. Jag var allt lite svårflörtad till en början. Men tillslut gav jag med mig och bestämde mig för att ställa upp som co-konferencier. När dagen-D tillslut anlände så var jag totalt livrädd för vad jag gått med på att utföra. Jag hade stått inför publik många gånger tidigare. Men aldrig som en konferencier. Detta var något nytt. Nu var jag tvungen att stå på tårna och detta gjorde mig väldans nervös. Jag var både metaforiskt och fysiskt svettig precis innan det begav sig och vi gick upp på scen tillsammans medföljt av något tramsig Star Wars-musik. Men vemodet vände och gick snabbt över till glädje och vi som utförde Spajk den dagen hade extra kul tillsammans. Precis efter det att konferensen tog slut och vi började packa ihop, satte jag mig “backstage” själv ett par minuter. Mest för att samla tankarna och feedback i någon form av dokument så att vi kunde göra Spajk bättre nästa gång. Den stunden backstage när allt hade gått så bra, när vi utfört crescendot på något vi arbetat och kämpat med så länge, så blev jag väldigt stolt och glad över vad vi åstadkommit. Det är mina bästa 5 minuter på Avega.

Beskriv en Avegan!

En Avegan är pricken över i:et. Elefanten i rummet… på ett positivt sätt!

Möt Oscar Landström - - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster