Möt fler medarbetare!
Möt Emil Viberg - EMil Viberg - Avega Group AB

Hos Avega har jag förmånen att interagera med trevliga och engagerade människor som delar en progressiv inställning och en stark drivkraft för kompetensutveckling.

Möt Emil Viberg

Back-end utvecklare & cloud specialist

Emil har jobbat på Avega sedan april 2023.

Vad gör du på Avega?

Jag har flera facetter, men är idag huvudsak back-end utvecklare och cloud specialist. Som konsult innebär det att jag inte enbart fokuserar på programmering; jag har möjligheten att delta i designprocesser, säkerhetsmodellering och devops-aktiviteter tillsammans med affärsspecialister, kravställare och andra nyckelpersoner för att ständigt identifiera och lösa problem och hitta förbättringar.

Lite kort om din roll och uppgrag

Idag är mitt fokus på Microsoft-baserade lösningar i industriell kontext, vilket omfattar både cloud, on-prem och IoT-sensorer. Min roll innebär att jag är med och främjar data-driven forskning, utveckling och innovation inom produktpaketering och produktionsprocesser. Jag arbetar aktivt med att bygga upp och stärka våra kunders team samtidigt som jag kontinuerligt utvecklar lösningar för att övervaka hälsa och prestanda i maskiner och processer, vilket möjliggör för våra kunder att effektivt reparera, optimera och driva innovation inom sina maskinsystem. Att arbeta med applikationer som har en nära koppling till den fysiska och mekaniska världen är både spännande och meningsfullt.

Varför är ditt kompetensområde så spännande?

Systemutveckling är ett område som ständigt ändrar skepnad, utvecklas, förnyas och ställs på sin kant. Det är spännande att morgondagen kan innebära stora förändringar i teknik och metodik, men att jag i grunden får lösa problem! Jag försöker se livet som ett pussel och försöker att ha kul när jag lägger det.

Möt Emil Viberg - EMil Viberg - Avega Group AB

Vad är det bästa med Avega?

Redan efter de första mötena har jag känt en mycket positiv magkänsla. Under mina åtta månader som Avegan har jag haft förmånen att interagera med trevliga och engagerade människor som delar en progressiv inställning och en stark drivkraft för kompetensutveckling. Jag har uppmärksammat en tydlig betoning på professionalism, nyfikenhet och en stark vilja att ständigt utvecklas.

Det här visste du inte om mig

Jag lägger nästan all min fritid på att bergsklättring, löpning och friluftsliv, så när jag inte har möjligheten att komma ut så är brukar jag spela brädspel, bygga saker och äta god mat.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster