Möt fler medarbetare!
Möt Mariko Eldenholt - - Avega Group AB

Jag har aldrig vaknat en dag och tänkt att jag inte vill jobba här. Att få spendera arbetsdagen med entusiastiska och roliga konsulter och ambitiösa medarbetare som alltid strävar efter att bli bättre är oerhört givande.

Möt Mariko Eldenholt

Dotterbolags-VD för Avegas bolag inom Analytics & Business Intelligence

Mariko har jobbat på Avega sedan 2017.

Vad gör du i din roll på Avega?

Jag är dotterbolags-VD för Avegas bolag inom Analytics & Business Intelligence och en del av Avegas ledningsgrupp. Jag började min BI-resa 1997 som internkonsult och har jobbat på stora globala företag och mindre familjeföretag sedan dess. Mitt fokus har alltid varit i analys och verksamhetsutveckling. På Avega attraherar vi och handplockar de bästa konsulterna på den svenska marknaden och jag anställer, utvecklar/utmanar och matchar konsulterna till deras karriärers mest utvecklande uppdrag. Utöver detta så planerar jag tillsammans med mitt gäng även skojiga bolagsaktiviteter som body flights, provsmakningar, tjejkvällar, båtäventyr, lyxiga middagar med övernattning, Lunch & Learn, Elevate-events (Elevate är Avegas unika forum för kompetensutveckling) och mycket mer!

Du har jobbat på Avega i över fem år, vad är det som gör att du trivs så bra?

Då jag har japanskt påbrå följer jag japanska livsstilen Ikigai. Det är en japansk filosofi om värdet av att leva, eller syftet med att finnas till. Det handlar om vad som ger livet syfte, mening, mål, glädje i arbetslivet, ungefär som en balans mellan passion, talang och vad världen behöver. Den balansen känner jag verkligen här på Avega. Jag har aldrig vaknat en dag och tänkt att jag inte vill jobba här. Att få spendera arbetsdagen med entusiastiska och roliga konsulter och ambitiösa medarbetare som alltid strävar efter att bli bättre är oerhört givande. Detta ger mig drivet och viljan att komma till den här fina arbetsplatsen. Genom våra konferensresor utomlands, roliga AW’s och en bra blandning av människor är varje arbetsdag lite annorlunda från den förra.

Varför är Avega en utvecklande och rolig arbetsplats?

Avega har som målsättning att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i karriären. Vårt mål är även att förena arbetsliv och privatliv samtidigt som vardagen flyter på i harmoni. Därför är våra konsulter alltid med och väljer sina uppdrag (Avega kallar det matchningsprincipen), och får möjligheten att läsa kurser och ta nya certifieringar (Avega Elevate) är för oss en självklarhet. Vi vill fortsätta vara ledande på marknaden, där vi framåtlutat sitter i framsätet. Detta för att stötta våra kunder på bästa sätt.

Vad är viktigt för dig framåt?

Som en av ledarna på Avega vill jag fortsätta lägga fokus på etnisk mångfald och jämlikhet, i mitt underbara gäng talar vi tillsammans 18 språk, som till exempel kinesiska, ryska, slovenska, hindi, urdu och japanska. Jag har ett uttalat mål gällande vår mångfald och vi är på en spännande resa att komma närmre det målet. Jag tycker det är så roligt att träffa och nätverka med människor från olika bakgrunder och höra vad de vill jobba med och hjälpa dem hitta det perfekta uppdraget för dem.

Det här visste du inte om mig

Innan jag började min BI-karriär och kom till Avega var jag en riktig Harley Davidson-tjej! Jag har till och med varit med i ett reportage om min specialbyggda Harley Davidson. Jag har även jobbat som ordningsvakt och skyddat Stockholms tunnelbanor.

Möt Mariko Eldenholt - - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster