Möt fler medarbetare!
Möt Rickard Berg - - Avega Group AB

Jag är en sann friluftskille som gillar att ha en bra grund att stå på.

Möt Rickard Berg

CRM-specialist och projektledare

Rickard har jobbat på Avega sedan hösten 2022.

Vad gör du på Avega?

Jag ser mig som en pragmatisk CRM-expert. Mina expertområden är digitalt stöd i CRM-processer, leadsgenerering, market automation, datadriven försäljning, strukturerat säljstöd och kundlojalitet. Varje uppdrag jag åtar mig är unikt. Jag gillar att utmana för att skapa maximal verksamhetsnytta.

I mitt ledarskap är individen viktig. Jag leder agilt och situationsanpassat. I förändringsledning och Customer Success Management krävs vana att förstå organisationer, känsla och pedagogik.

Varför är ditt kompetensområde så spännande?

Kundrelationer är nyckeln i all verksamhet och därför är CRM så spännande. Med kunden i centrum snurrar verksamheten med både hjärta och hjärna.

Möt Rickard Berg - - Avega Group AB

 

Vad är det bästa med Avega?

Avega är fantastiskt för att vi får möjlighet att hålla oss ajour med det senaste inom digitalisering. Bara sedan jag började på Avega hösten 2022 har jag hunnit med SAFe-certifiering, ADKAR-Change-Management-certifiering, uppdaterat mig inom affärsanalysramverket BABOK och tagit del av en grymt lärorik förstudie om möjligheter med CRM inom både Dynamics och HubSpot. Och AI!

Det här visste du inte om mig

Jag är en sann friluftskille som gillar att ha en bra grund att stå på. Jag har fartygsbefälexamen, är utbildad seglingsinstruktör och kajakledare med bland annat sälsafaripaddlingar. På vintern lockar långfärdsskridsko, offpiståkning, telemarksskidor, turskidor och toppturer.

Vad är ditt roligaste minne på Avega?

Mitt roligaste minne har absolut att göra med den fina gemenskapen vi har på Avega. Jag minns speciellt en fantastisk hemmafest där gruppen delades upp i matlag som gemensamt både skapade och njöt av den mest magiska trerättersmiddagen, hemma hos en kollega.

Möt Rickard Berg - - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster