Möt fler medarbetare!
Möt Mikkel Brandtvig - - Avega Group AB

Jag får leda och vara omgiven av personer som kan mycket mer än vad jag kan och som prestigelöst pitchar in hjärta och hjärna för att få saker att funka.

Möt Mikkel Brandtvig

Chef för Medarbetarupplevelse på Avega

Mikkel har jobbat på Avega sedan 2014.

Vad gör du på Avega?

Jag började på Avega som säljchef men tog för fyra år sedan ansvaret för alla våra stödfunktioner, dvs HR, Marknad/Kommunikation, IT, Supportgruppen och Ekonomi. Jag är också en del av Avegas ledningsgrupp. Min roll hade antagligen hetat COO i ett annat bolag men vi tyckte att det lät så process- och kostnadsfokuserat (och ganska trist) så vi frågade oss vad dessa funktioner egentligen gör och vi landade i att det ju handlar om att skapa förutsättningar för människor att trivas och vara effektiva och det är väl tjusningen i rollen, att både jobba med kultur, ledarskap och sociala sammanhang samtidigt som man får arbeta med hårdare saker såsom system, lokaler och lönemodeller mm.

Du har arbetat på Avega i sju år, vad är det som gör att du trivs så bra?

Jag får leda och vara omgiven av personer som kan mycket mer än vad jag kan och som prestigelöst pitchar in hjärta och hjärna för att få saker att fungera. Det skapar en kultur som är rätt schysst att leva och verka i och som jag känner ett ansvar för att leva upp till och hoppas att jag kan bidra till. Dessutom så är jag stolt över att vi genom åren drivit en så hälsosam affär i såväl goda tider som när det varit tuffare.

Vad är ditt roligaste minne på Avega?

Givetvis så är alla möten på våra sociala sammankomster med den årliga konferensen som kronan på verket fyllt av goda minnen. Men jag måste nog ändå säga våra introseminarier på Häringe Slott då vi samlar ca 25 nyanställda för att under 48h lära oss mer om Avega och hur man med hjälp av ramverket Kollektiv Intelligens blir bättre i team. Det borde vara förmånsbeskattat att få skratta så mycket som vi gör den sista kvällen tillsammans på seminariet.

Möt Mikkel Brandtvig - - Avega Group AB

Möt Mikkel Brandtvig - - Avega Group AB

Vad är det bästa med Avega?

Delaktighetskulturen. Det finns en enorm kraft som tar sig en massa uttryck i olika forum och initiativ. Det är coolt – på riktigt!

Beskriv en Avegan!

En duktig specialist med stor konsultkompetens men framför allt en prestigelös person som gärna hugger i för att bidra i alla möjliga situationer.

Det här visste du inte om mig

Jag har jobbat på konserter sedan jag var 13 år och var mellan att jag var 17 och 26 scen- eller säkerhetsansvarig på Hultsfredsfestivalens Hawaiiscen. Finaste minnet var när jag var ute med Lemmy på en båt och fick uppleva när han skällde ut några ynglingar som kom simmande ut från campingen för att försöka vara coola på MTV:s kvinnliga reporters bekostnad.

Möt Mikkel Brandtvig - - Avega Group AB

”Och så är jag ju dansk vilket innebär att jag är bra på att njuta av livets goda utan så mycket Luther på axeln”.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster