Kul att du är här!

Välkommen till oss!

Avega är arbetsplatsen för erfarna specialistkonsulter inom digital transformation och innovation. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Avega.

1:1

100% matchning mellan kompetens & utmaning

300+

medarbetare

3

Antal regioner vi finns i Sverige

70+

Elevate-event per år

Utvecklas tillsammans

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Avega är arbetsplatsen för dig som är erfaren specialistkonsult. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Se lediga tjänster
Avegas erfarna specialistkonsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång.

Kul att du är här!

Välkommen med din spontanansökan!

Vill du jobba på Avega men hittar ingen annons som passar dig? Varmt välkommen med din spontanansökan! Vi ses gärna över en fika och berättar mer om Avega och vad vi kan erbjuda dig. Spontanansök gärna! Vi ser fram emot att höra av dig!

Spontanansök nu!

Vårt mål

Din mest utvecklande arbetsplats

Vårt mål är att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i våra medarbetares karriärer. Vi erbjuder spännande uppdrag, kontinuerlig utveckling och ett nätverk av professionella, erfarna och kunniga kollegor inom ett brett spann av specialistområden som tillsammans hjälper våra kunder i deras digitala transformation.

Allt görs utifrån våra värderingar – kraft, medmänsklighet och professionalism.

Om oss

Avegas matchningsprincip

Du är med och väljer ditt uppdrag!

Avegas matchningsprincip är ett löfte om att vi alltid strävar efter att nå 100 procent matchning mellan konsulternas kompetenser och kundernas utmaningar. Det innebär att våra konsulter alltid är med och väljer sitt uppdrag – och att kunden alltid kan förvänta sig en engagerad och intresserad konsult som brinner för uppdraget.

Se lediga tjänster

Vårt medarbetarlöfte

Vårt medarbetarlöfte bygger på det som vi vet är viktigt för erfarna specialistkonsulter som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med andra.

Spännande uppdrag

Genom att erbjuda erfarna specialistkonsulter får vi ofta hjälpa kunderna med deras viktigaste och svåraste projekt. Det innebär att vi blir viktiga för kunderna – och att du som konsult inte bara får intressanta kunder att jobba hos, utan också spännande uppdrag hos kunderna.

Kontinuerlig utveckling

Som konsult på Avega har du ofta ledande roller hos våra kunder. Därför erbjuder vi utvecklingsmöjligheter som inte bara stärker dig i din specialistkonsultroll, utan även dig som ledare. Vår ambition är att vara den mest utvecklande arbetsplatsen för dig som har erfarenhet av ditt område och brinner för att göra skillnad hos kunderna. Läs mer om vårt unika forum för kompetensutveckling, Elevate.

Nätverk

Hos oss jobbar du med riktigt skarpa kollegor. Med ett starkt internt nätverk blir jobbet roligare och det blir enklare att söka stöd och hjälp från kollegor när uppdragen är kniviga och kräver fler ögon. Vi bygger interna nätverk genom våra delaktighetsforum Elevate, Activate och Participate, men också genom våra bolagsmöten, konferenser och fester.

Delaktighet - vår kultur

Tillsammans bygger vi det företag vi vill jobba på.

Många av initiativen på Avega bygger på engagemang och delaktighet från våra medarbetare.  Det är helt enkelt roligare och blir bättre när vi bygger tillsammans. För att skapa bra förutsättningar för delaktighet finns ett antal forum medarbetarna kan engagera sig i.

Vårt unika forum för kompetensutveckling

Elevate är Avegas unika forum för kompetensutveckling där våra medarbetares intressen och behov styr innehållet på före­läsningar och utbildningar. Syftet är att erbjuda en plattform där både våra medarbetare och kunder kontinuerligt kan utvecklas.

Gemensamma aktiviteter

Activate är medarbetarens forum för att umgås tillsammans utifrån olika intresseområden, till exempel löpning, cykling och andra sporter, men även  till exempel foto, vinprovning och brädspel. Aktiviteterna varierar utifrån medarbetarnas intressen.

 

Samhällsengagemang - tillsammans

Participate är Avegas samlade initiativ inom socialt ansvar och samhällsengagemang. Initiativ som genomförs kommer från medarbetarna och bygger på personligt engagemang och samhällsintresse.

 

Våra senaste lediga jobb

Vi är ständigt på jakt efter talanger. Här listar vi ett urval av våra senaste lediga tjänster.

Systemutvecklare i Malmö

Vi söker dig i Malmö som är erfaren utvecklare och som likt oss vill ha roligt tillsammans, har ett inre driv och ett genuint intresse för hantverket systemutveckling!

Region:

Senast uppdaterad: 28 maj, 2024

Ansök nu

Skriv till oss

    Vill du bli en av oss?

    Se alla våra lediga tjänster