Möt fler medarbetare!
Möt Hans Olsson - konsult - Avega Group AB

Mitt drömuppdrag är ett uppdrag där jag får använda all den erfarenhet jag har samlat på mig genom åren, samtidigt som jag får nya kunskaper och erfarenheter.

Möt Hans Olsson

Erfaren specialistkonsult

Hans är återvändande konsult på Avega. Han jobbade hos oss år 2016 till 2021 och vi är så glada att han nu har valt att komma tillbaka! Och inte visste vi att han har träffa Bill Gates!

Välkommen ”hem” Hans!

Vad kommer du att göra på Avega?

Jag kommer att arbeta som konsult! Mitt första uppdrag är något av ett drömuppdrag! Jag kommer att gå in i en roll som interim IT-chef med personalansvar på ett tillverkande företag.

Vad gjorde att du valde att komma tillbaka till Avega?

På sätt och vis har jag aldrig lämnat Avega, även om jag inte har varit anställd. Jag har fortsatt hålla kontakten med några av mina tidigare kollegor och när det nu öppnade sig en möjlighet att komma tillbaka så var det inte ett svårt beslut att komma “hem” igen.

Beskriv ditt drömuppdrag!

Mitt drömuppdrag är ett uppdrag där jag får använda all den erfarenhet jag har samlat på mig genom åren, samtidigt som jag får nya kunskaper och erfarenheter. Det får gärna vara en roll där jag har möjlighet att dela med mig av mina kunskaper och där jag har en möjlighet att påverka.

Varför är jobb så spännande?

Jag skulle säga att jag inte har något specifikt kunskapsområde utan min kunskap är snarare bred än spetsig. Det gör att jag är öppen för många olika roller och därmed blir inte det ena uppdraget det andra likt. Den möjligheten är något jag är väldigt glad för.

Vad är ditt roligaste minne på Avega?

Mitt roligaste minne är en konferensresa till Grenada i Spanien. Det var den perfekta kombinationen av att upptäcka en ny stad, lära mig en massa nytt och lära känna nya kollegor.

Beskriv en Avegan!

En Avegan är kunskapstörstande, men också vill dela med sig av sin kunskap till sina kollegor.

Det här visste du inte om mig!

Att jag på en mässa i Las Vegas demonstrerade världens första Bluetooth-produkt för Bill Gates, men först inte kände igen honom när han kom fram till mig och min kollega.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster