Möt fler medarbetare!
Möt Linnéa Brodén - - Avega Group AB

En Avegan har ett generöst mindset när det kommer till erfarenhet- och kunskapsdelning och ser alltid till att ha kul på vägen tillsammans med sina kollegor.

Möt Linnéa Brodén

Applikationsspecialist på Avega

Linnéa har jobbat på Avega sedan mars 2022. 

Vad gör du på Avega?

Jag är just nu Microsoft Power Platform specialist hos en av Avegas kunder. Jag hjälper avdelningen snabba upp en tidigare manuell process med hjälp av två appar, automation och en trygg databas.

Varför är Microsoft Power Platform så spännande?

Power Platform är ett område som Microsoft satsar mycket på. Det öppnas nya möjligheter varje dag för företag och organisationer att förbättra och utveckla anpassade lösningar för sin verksamhet med hjälp av low-code/no-code. Att få följa med på den resan och samtidigt hjälpa företag förbättra deras kärnverksamhet är väldigt spännande och uppfyllande!

Vad är det bästa med Avega?

Hur Avegas kultur genomsyrar hela organisationen och man kan känna att alla från ledning, support-team till konsulter är Aveganer. Det finns ett stort fokus både på personlig utveckling likväl som att ha roligt på jobbet. Man ser och känner detta då vi konsulter får vara med och välja våra uppdrag (Avega kallar det matchningsprincipen) men även genom aktiviteter (Avega Activate) och utbildningar (Avega Elevate) utanför uppdraget.

Vad är ditt roligaste minne på Avega?

Jag var nyligen på Avegas introduktions-konferens på Häringe slott tillsammans med drygt 20 andra nyanställda Aveganer. Under helgen arbetade vi dels i mindre grupper om fem där vi genom ett hektiskt schema tillsammans fick utöva samarbetsövningar, detta ledde till att vi kom samman väldigt snabbt och hade galet roligt. I en övning fick jag även vara vår VD Tone-Maries inre röst… ja, allt kan hända på Häringe! Det var en fantastisk helg där jag skrattade enormt mycket och fick nya härliga vänner.

Beskriv en Avegan!

En ödmjuk person med stor kunskap och viljan att bidra på alla sätt för att skapa framgång. En Avegan har ett generöst mindset när det kommer till erfarenhet- och kunskapsdelning och ser alltid till att ha kul på vägen tillsammans med sina kollegor.

Det här visste du inte om mig

Jag är en jäkel på skridskor. Jag har nämligen spelat bandy… ja på is… där jag har lyckats ta två junior SM-guld på samma dag, ett P16 och ett F15.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster