Möt fler medarbetare!
Möt Ola Jutner - - Avega Group AB

Det fina i kråksången är att medarbetarlöfte och talangförsörjning går hand i hand.

Möt Ola Jutner

HR-ansvarig på Avega

Ola har jobbat på Avega sedan April 2022.

Välkommen Ola vad är det du gör på Avega?

Jag är HR-ansvarig och en del av Avegas ledningsgrupp. Det är en roll med ett brett ansvarsområde som berör hela anställningscykeln. Stort fokus ligger givetvis vid att vidareutveckla, stärka och leverera på vårt medarbetarlöfte som kretsar mycket kring att erbjuda Avegas medarbetare karriärens mest utvecklande arbetsplats. Då Avega växer och vill växa ännu mer så har jag ett extra stort fokus på vår ”talangförsörjning” där vi vill nå ut till alla duktiga konsulter där ute som vi gärna ser blir framtida Aveganer. Det fina i kråksången är att medarbetarlöfte och talangförsörjning går hand i hand.

Varför är HR så spännande?

Jag har svårt att se något mer spännande och givande än att jobba med människor. Ett konsultbolag är ingenting utan sina anställda och därför är det en perfekt arbetsplats för mig!

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

För mig som kommer från en tidigare karriär inom ett stort globalt konsultföretag är det enkelt att peka på det stora driv och genuina engagemang jag ser hos alla medarbetare i form av en strävan mot att bygga ett konsultföretag och dess kultur tillsammans genom delaktighet.

Beskriv en Avegan!

En Avegan för mig är en person som sätter stolthet i sitt konsultmannaskap, vill utvecklas kontinuerligt och sätter stort värde vid Avegas värderingar och att ha kul tillsammans!

Det här visste du inte om mig

Jag har varit med och vunnit 2 SM-guld i Vattenpolo men idag är det mer fokus på 05.30 Power Walks!

Möt Ola Jutner - - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster