Möt fler medarbetare!

Avegas princip med 1:1 matching för konsult och uppdrag är det som gör oss unika.

Möt Kashan Alam

Business Intelligence konsult på Avega

Kashan har jobbat på Avega sedan augusti 2022.

Vad gör du på Avega?

Jag arbetar idag som Business analyst och är specialist inom analys och hantering av krav. I mitt uppdrag har jag nära kontakt med verksamhetens funktionella och icke-funktionella krav som jag omvandlar till tekniska krav som sedan implementeras. Jag är lite av en spindel i nätet mellan verksamheten och vårt projektteam. I mitt uppdrag krävs det att vara självgående men även stor förmåga att ha bra kommunikation, transparens och förståelse för stora mängder data. Detta passar mig perfekt då jag brinner för Agila tillvägagångsätt och data-infrastruktur i en organisation.

Varför är din roll som Business analyst så spännande?

Jag vågar nästan säga att Business analyst är en nyckelroll i ett stort projekt. Bolag som vill växa och är under en digital transformation kräver en roll som kan hitta viktiga pusselbitar för att sedan skjuta vidare för utvecklare att implementera. Där kommer just kravhanteringen och analysen in i bilden. Det är ytterst viktigt att förstå Varför innan man ger sig in på Vad och Hur. Varför vill vi göra detta? Vad krävs för att göra detta och slutligen Hur ska vi göra det?

Vad är det bästa med Avega?

Kulturen! Trots att jag varit en Avegan så kort tid så känns det som att jag varit här hur länge som helst och det kan endast bero på mina kollegor. Vi har en väldigt öppen kultur där vi gärna ser till att vi växer tillsammans.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Avegas princip med 1:1 matching för konsult och uppdrag är det som gör oss unika. Vi är måna om att både kunden och konsulten är nöjda innan överenskommelsen och jag som medarbetare har varit med på hela resan fram till att jag börjar mitt uppdrag. Det är hur bra som helst!

Beskriv en Avegan!

En Avegan är en kollega och en vän. Vi är skarpa på det vi gör och levererar alltid det vi lovat!

Det här visste du inte om mig

Jag älskar att resa och besöka nya städer. Samtidigt som jag reser brukar jag filma och redigera videon. Det har blivit en väldigt rolig hobby!

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster