Möt fler medarbetare!
Möt Lisa Bjärhult - - Avega Group AB

Jag tvekade inte en sekund när jag fick frågan om att bli Participate-ansvarig. För mig var det en fantastisk möjlighet och kunna hjälpa andra genom att bidra till att göra morgondagen lite bättre.

Möt Lisa Bjärhult

konsult inom Agilt ledarskap och CSR-ansvarig på Avega

Lisa har jobbat på Avega sedan november 2021.

Vad gör du på Avega?

Jag jobbar som konsult inom agilt ledarskap där jag har en roll som Scrum Master. I mitt dagliga arbete stödjer jag mitt team som snart går med i företagets SAFe-tåg. Utöver detta blev jag Participate-ansvarig vid årsskiftet. Participate är Avegas samlade initiativ inom socialt ansvarstagande – CSR. Initiativ som genomförs kommer från oss medarbetare och bygger på personligt engagemang och samhällsintresse. Jag ser verkligen fram emot att utveckla detta forum tillsammans med mina kollegor på Avega.

Vad var det som lockade dig att bli Participate-ansvarig, vad kändes mest spännande?

Jag tvekade inte en sekund när jag fick frågan. För mig var det en fantastisk möjlighet att få bli Participate-ansvarig och kunna hjälpa andra genom att bidra till att göra morgondagen lite bättre. Medmänsklighet som också är ett av Avegas värdeord, och viljan att göra det man kan för andra har alltid varit en självklarhet för mig. Mest utmanande blir att få med mig så många som möjligt att vara aktiva. Men med tanke på den härliga skaran av medarbetare på Avega kommer vi att fixa det galant – tillsammans.

Vad är det bästa med Avega?

Det finns mycket som är väldigt bra med Avega – den starka samhörigheten är viktig och den får vi Aveganer dels via vårt forum Avega Activate där vi umgås tillsammans utifrån olika intresseområden, dels via Avega Elevate vårt unika forum för kompetensutveckling där vi uppmuntras till ständigt kompetensutveckling och sist men absolut inte minst vår matchningsprincip 1:1. Avegas matchningsprincip innebär att vi medarbetare alltid är med och väljer vårt uppdrag och att kunden alltid kan förvänta sig en engagerad och intresserad konsult som brinner för arbetet. Fantastiskt!

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Förutom spännande uppdrag, ett fantastiskt nätverk och all utbildning – så har vi kul tillsammans! Jag ser mycket fram emot att kunna umgås mer nu och inom kort åker vi på Avegas årliga konferens som i år går till varmare breddgrader. Att få umgås med mina kollegor och utbyta erfarenheter är något jag som så många andra längtat efter.

Beskriv en Avegan!

En kompetent medmänsklig person som står för sin sak med starkt driv och ett enormt specialistnätverk i ryggen.

Det här visste du inte om mig

Jag tackar sällan nej till en utmaning.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster