Möt fler medarbetare!
Möt Kristoffer Gustavsson - - Avega Group AB

Det som är unikt med Avega är att vi alltid ser till att rätt medarbetare kommer ut på rätt uppdrag, vi kallar det 1:1 matchningsprincipen.

Möt Kristoffer Gustavsson

Projektledare på Avega

Kristoffer har jobbat på Avega sedan September 2021.

Vad gör du på Avega?

Jag är Scrum Master på Avega och just nu sitter jag ute hos en kund där vi har omkring 7 miljoner svenska användare.

Det som gör att det är så otroligt spännande och roligt i just det här uppdraget är att alla omkring mig vet exakt vem kunden är och dessutom är användare till kunden själv. Det är också väldigt kul att få vara med att driva leveransen framåt med mina två utvecklingsteam.

Varför är rollen som Scrum Master så spännande?

Jag älskar att jobba med människor, det driver mig framåt och viljan att utvecklas mer. Att få se team utvecklas i ett mer agilt arbetssätt är sjukt tillfredställande och det är verkligen det som gör skillnad. Att få vara med och se sina medarbetare samarbeta mer och mer för varje vecka som går och även utmana sig själva är fantastiskt kul. Strävan att bli ett högpresterande team är en utmaning, men det är just denna utmaning jag vill åt!

Vad är det bästa med Avega?

Jag är väldigt ny på Avega, trots det så känns det som att jag alltid har varit här. Självklart är det alla otroliga kollegor som bidrar till denna känsla. Som jag har nämnt tidigare så ger det mig så otroligt mycket energi att träffa människor, och att dessa människor är helt underbara, det gör ju saken bara bättre.

All kompetens som mina kollegor har är helt fantastisk, vi täcker verkligen in allt. Rätt person på rätt plats med andra ord. Det är det som är unikt med Avega, att vi alltid ser till att rätt person kommer ut på rätt uppdrag. Vi kallar det 1:1 matchningsprincipen, ett löfte om att Avega i alla lägen strävar efter att nå 100 procent matchning mellan konsulters kompetenser och våra kunders utmaningar.

Vad är ditt roligaste minne på Avega?

Än så länge så måste jag säga konferensen som vi tillsammans åkte iväg på nu under våren. Äntligen efter en tids pandemi och hemarbete kunde hela företaget samlas på en och samma plats. Det var heeelt underbart. Att få dela med sig av våra kompetenser inom alla områden som Avega besitter var otroligt givande.

Beskriv en Avegan!

En Avegan bryr sig om andra, det finns inget MITT, det enda som existerar är vårt! Behöver man hjälp med någonting så finns det ALLTID någon som sträcker ut sin hand och hjälper till. En Avegan är en vägvisare som bidrar till att du kommer upp på rätt spår igen.

Det här visste du inte om mig

Jag drömmer om att få åka till Japan och känna på JAPOW (Bland den bästa puderåkningen som finns). Jag älskar att åka skidor med andra ord. Breda rackare, inga tandpetare som folk har i pisten

Möt Kristoffer Gustavsson - - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster