Avega satsar i Malmö – breddar erbjudandet med erfarna specialistkonsulter inom QA

Avega satsar i Malmö – breddar erbjudandet med erfarna specialistkonsulter inom QA - - Avega Group AB

För att möta efterfrågan hos kunder och stärka erbjudandet i Öresundsregionen startar Avega QA-verksamhet i Malmö. Verksamheten kommer att drivas i nära samarbete med den etablerade verksamheten inom QA/kvalitetssäkring i Stockholm. Det kommer att innebära stora möjligheter för både kunder och konsulter kring tillgång på erfarna specialistkonsulter, kompetensutveckling och uppdrag.

Satsningen är en del av Avegas tillväxtresa där en del av strategin är att bli än mer relevanta för kunderna genom att etablera befintliga erbjudanden där vi ser en tydlig efterfrågan.

Sandra Janecke leder QA i Öresundsregionen – första konsulterna började den 14 augusti

Sandra Janecke, ansvarig för Avegas erbjudande inom QA, kommer att leda satsningen i Malmö parallellt med den verksamhet som hon framgångsrikt driver i Stockholm. Planen är att växa verksamheten i nära samarbete med kollegorna i både Stockholm och Malmö.

De två första konsulterna inom QA i Malmö är redan rekryterade och började den 14 augusti. Varmt välkomna, Mats Andersson och Sani Duvelek!

Samarbete skapar möjligheter för kunder och konsulter

Satsningen kommer att innebära stora möjligheter för kunder kring tillgång på erfarna specialistkonsulter och för konsulter gällande kompetensutveckling, uppdrag och nätverk. Satsningen innebär också fler möjligheter för konsulterna i Stockholm att kunna ta uppdrag i Öresundsregionen och tvärtom.

­­- Jag är väldigt glad över denna satsning. Vi ser en stor potential i Öresundsregionen och jag ser fram emot att stärka Avegas erbjudande där. Det kompletterar vårt befintliga erbjudande i regionen och gör Avega till en än mer relevant partner till våra kunder. Jag är också väldigt glad att Sandra har valt att leda satsningen. Hon har vuxit och byggt erbjudandet i Stockholm på ett fantastiskt sätt. Jag ser fram emot att stötta Sandra och övriga kollegor i denna satsning, säger Tone-Marie Wahlström, VD och koncernchef på Avega.

 

Kontakt

Tone-Marie Wahlström
VD och koncernchef på Avega
tone-marie.wahlstrom@avega.se

Sandra Janecke
Ansvarig för Avegas erbjudande inom QA
sandra.janecke@avega.se

 

Dela