Avega satsar i Malmö – Breddar erbjudandet med erfarna specialistkonsulter inom BI & Analytics

Tone-Marie Wahlström, VD och koncernchef på Avega

För att möta efterfrågan hos kunder och stärka erbjudandet i Öresundsregionen startar Avega Analytics-verksamhet i Malmö. Avega har rekryterat Kim Rasmussen för att leda satsningen i nära samarbete med den etablerade verksamheten i Stockholm. Kim börjar på Avega den 2 oktober.

Satsningen är en del av Avegas tillväxtresa där en del av strategin är att bli än mer relevanta för kunderna genom att etablera befintliga erbjudanden där vi ser en tydlig efterfrågan.

Kim Rasmussen leder Analytics i Öresundsregionen

Kim Rasmussen kommer att leda BI & Analytics-satsningen i Öresundsregionen. Han kommer närmast från Columbus där han har haft stor framgång i en liknande roll. Innan dess har han haft ledande roller inom Climber och iStone.

– Jag är väldigt glad över att ha Kim Rasmussen ombord. Han har ett starkt nätverk i regionen och god kännedom om marknaden. Hans gedigna bakgrund, kompetens och nätverk tillsammans med hans driv gör att jag är övertygad om att han är rätt person att, tillsammans med vår framgångsrika verksamhet inom BI & Analytics i Stockholm, etablera erbjudandet på denna viktiga marknad, säger Tone-Marie Wahlström, VD och koncernchef på Avega.

Samarbete skapar möjligheter för kunder och konsulter

Satsningen kommer att göras i nära samarbete med Avegas framgångsrika Analytics-verksamhet i Stockholm. Det kommer att innebära stora möjligheter för både kunder och konsulter kring tillgång på erfarna specialistkonsulter, kompetensutveckling, uppdrag och nätverk.

– Detta är en viktig satsning för Avega. Vi ser en stor potential i Öresundsregionen och jag ser fram emot att stärka Avegas erbjudande där. Det kompletterar vårt befintliga erbjudande i regionen och gör Avega till en än mer relevant partner till våra kunder, säger Tone-Marie Wahlström, VD och koncernchef på Avega.

– Det känns väldigt kul att bli en del av Avega och få driva erbjudandet inom BI & Analytics i Öresundsregionen. Avega är oerhört starka inom Analytics redan idag och jag ser fram emot att samarbeta med verksamheten i Stockholm för att skapa ett mervärde för både kunder och konsulter, säger Kim Rasmussen.

Kontakt

Tone-Marie Wahlström
VD och koncernchef på Avega
tone-marie.wahlstrom@avega.se

 

 

Dela