Avega breddar erbjudandet mot hållbarhet

Avega breddar erbjudandet mot hållbarhet - - Avega Group AB

Avega breddar sitt erbjudande mot regelefterlevnad och mätning inom hållbarhet. Fokus kommer att vara främst på offentlig sektor.

Hållbarhet är ett område där intresset från allmänheten och omvärlden ökar starkt. Dessutom införs fler och mer komplexa regelverk som kräver att företag och organisationer kan mäta och beskriva sin verksamhet på ett strukturerat sätt utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Avega har gedigen specialistkompetens inom regelefterlevnad och de processer och system som krävs för att möta de ökande kraven och lång erfarenhet av förändringsprojekt. Därför är detta en naturlig breddning för Avega.

‒ Det finns en stark och ökande efterfrågan inom tjänster kring hållbarhet. Med de kompetenser vi har inom Avega kan vi möta denna efterfrågan, främst när det kommer till processer, data och mätning. Vi kommer också att kunna bidra i införandet av system för detta, säger Mats Hammarlund, ansvarig för Avegas erbjudande inom regelefterlevnad och hållbarhet.

Vi söker specialister inom hållbarhet!

Vi stärker teamet med specialister inom hållbarhet. Tipsa oss gärna om du känner någon som du tror skulle passa och trivas hos oss! Är det du?

Läs mer om våra lediga tjänster här! 

Läs mer om Avegas tjänster inom hållbarhet!

 

Kontakt

Avega breddar erbjudandet mot hållbarhet - - Avega Group AB
Mats Hammarlund

mats.hammarlund@avega.se 

 

Dela