Möt fler medarbetare!
Möt Therese Mondragon Hultengren - - Avega Group AB

Det bästa med Avega är den kraftfulla kombinationen av fantastiska kollegor och en företagskultur som är omtänksam, öppen och inkluderande.

Möt Therese Mondragon Hultengren

Verksamhetskonsult och Arkitekt på Avega

Therese har jobbat på Avega sedan 2019.

Vad gör du på Avega?

Jag stöttar kunderna i deras digitala resa med bland annat kravhantering, projektledning och processutveckling. Just nu är jag i ett spännande uppdrag på Västra Götalandsregionen där vi bygger ett nytt IT-system för ekonomisk ersättning inom hälso- och sjukvården. Utöver det så har jag också en intern roll på Avega som ”konsultande ledare” för ett antal kollegor, en roll som syftar till att fördjupa känslan av tillhörighet och engagemang inom företaget genom att vara en extra kontaktyta för medarbetarna.

Vad är det bästa med Avega?

Det är den kraftfulla kombinationen av fantastiska kollegor och en företagskultur som är omtänksam, öppen och inkluderande. Vårt forum Activate där vi ordnar aktiviteter inom träning, hälsa och allmänt spännande saker, senast var det att testa på BodyFlight, är något jag är med på så ofta jag kan. För mig är det väldigt viktigt att få umgås, utvecklas och ha roligt tillsammans med mina kollegor och det får jag verkligen möjlighet till på Avega.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Gemenskapen! Den är verkligen något extra. Trots att vi arbetar i olika uppdrag ute hos kunder så träffas vi ofta vilket har byggt upp en stark gemenskap inom företaget.

Beskriv en Avegan!

En Avegan är den där personen i ett projekt eller team som du allra helst vill jobba med!

Det här visste du inte om mig

Jag bryr mig väldigt mycket om djur, miljö och hälsa och därför är jag bland annat vegan sedan många år tillbaka. Och jag är dessutom riktigt stark!

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster