Möt fler medarbetare!
Möt Ulf Lundgren - konsult,projektledare,produktägare - Avega Group AB

Det bästa med Avega är möjligheten att jobba med riktigt intressanta och utvecklande uppdrag. Utöver det är det människorna och kulturen.

Möt Ulf Lundgren

produktägare, projektledare, lösningsarkitekt

Ulf är produktägare, projektledare och lösningsarkitekt på Avega

Ulf har jobbat på Avega sedan 2023.

Vad gör du på Avega? 

Om någon frågar så brukar jag svara att jag är problemlösare. Jag har just avslutat ett uppdrag som projektledare vilket varit otroligt spännande. Jag drivs av att bygga en bra produkt eller tjänst, så även roller som produktägare hamnar inom ramen för problemlösning för mig.

Varför är ditt arbete så spännande? 

Mitt arbete är spännande för att jag kan väva in väldigt mycket av det jag tycker om och gillar. Jag får vara med och ta fram lösningar från start, ofta hjälpa till att först och främst definiera problemet, hitta en lösning och sedan se det växa fram till något som gör skillnad för kunden och medarbetarna. På det viset får jag kombinera ett tekniskt kunnande och intresse med problemlösning i samarbete med människor som är experter inom sina respektive områden.

 Vad är det bästa med Avega? 

Bredden på kunderna och uppdragen i kombination med möjligheten att välja uppdrag. Det ger möjligheter att få jobba med riktigt intressanta och utvecklande uppdrag. Utöver det är det människorna och kulturen. Det verkar som att det alltid är något på gång på Avega.

Beskriv en Avegan!  

Trygg, professionell och positiv – och väldigt mycket kompetens.

Vad gör du på din fritid? 

Jag tränar i någon form. För ett par år sen fick jag mitt svarta bälte i BJJ (brasiliansk ju-jutsu) och spenderar (överdrivet) mycket tid på mattan, där jag både tränar och är ansvarig för träningar. Utöver det blir det ganska många timmar i veckan på gymmet.

Sommartid klättrar jag i berg och spenderar en stor del av sommaren i Dolomiterna, där jag lever ett riktigt ”dirtbag”-liv i min ”plåtis” (husbil), vilket går alldeles utmärkt att kombinera med arbete – jag hade 5G anslutning i alperna långt innan jag hade det hemma i Sverige!

Möt Ulf Lundgren - konsult,projektledare,produktägare - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster