Möt fler medarbetare!
Möt Johan Holmgren - - Avega Group AB

Jag får vara med och utveckla verksamheten, vilket gör att jag känner mig delaktig i bolaget.

Möt Johan Holmgren

BI/Analytics konsult på Avega

Johan har jobbat på Avega sedan oktober 2019.

Vad gör du på Avega?

Mina uppdrag innehåller ofta lösningsarkitektur, informations- och datamodellering och att leda mindre team av utvecklare. Ibland utvecklar jag också rapporter i traditionella BI-lösningar. Jag uppskattas ofta av mina kunder för mitt starka engagemang och min långa erfarenhet.

Varför är BI/Analytics så spännande?

Att jobba med BI/Analytics är enligt mig det bästa man kan göra inom IT. Jag får vara delaktig i både verksamheten och tekniken – det är ju som att både ha kakan och äta den!

Beskriv ditt mest spännande uppdrag!

Då får jag nog säga att mitt mest spännande uppdrag är mitt senaste, där jag ledde en grupp utvecklare hos en kund i detaljhandeln. Det var mycket ny teknik och jag lärde mig nya saker nästan varje dag.

När jag tog över gruppen så fanns det utmaningar i leveransen. Det var riktigt tillfredställande att vi tillsammans lyckades vända trenden och skapa en högpresterande grupp. Med proffsiga leveranser kom också motivationen och glädjen tillbaka i gruppen.

Möt Johan Holmgren - - Avega Group AB

Vad är det bästa med Avega?

Det som skiljer Avega från mina tidigare arbetsgivare är möjligheten till kompetensutveckling – både i min roll som BI/Analytics-konsult och som människa. Avega sticker också ut genom att mycket tilltro läggs på oss medarbetare. Jag får vara med och utveckla verksamheten, vilket gör att jag känner mig delaktig i bolaget.

Och såklart är det ju jättekul med alla sociala aktiviteter. Jag vill också lyfta fram att när Avega arrangerar en konferens eller en resa så är det alltid hög nivå, både vad gäller innehållet och nöjen.

Avega är helt enkelt det bästa konsultbolaget som jag har jobbat på!

Vad är ditt roligaste minne på jobbet?

Det finns många härliga minnen, men resan till Svalbard var ju såklart något alldeles extra.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Kollegorna! Det är så roligt att det finns många på Avega som delar med sig av sin kunskap och sina intressen. Till exempel finns det en grupp som fixar en DevOps utbildning som vi andra medarbetare kan delta i. En annan grupp brygger öl. Vill jag inte vara med i gruppen, så kan jag i stället välja att smaka brygden på en av våra AWs.

Det här visste du inte om mig

Jag har tidigare jobbat som dykare, både utomlands och i Sverige.

Möt Johan Holmgren - - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster