Möt fler medarbetare!
Möt Johan Hagstedt - - Avega Group AB

Hellre en Scrum Master i handen än tio Projektledare i skogen. Jag har fastnat för lean-agilt arbetsätt och försöker jobba enligt det i allt jag gör.

Möt Johan Hagstedt

Projektledare på Avega

Johan har jobbat på Avega sedan 2018.

Beskriv en Avegan!

För mig är en Avegan en person som är rak och ärlig, ser andra som individer och lyfter människor runt omkring sig. Oavsett om de jobbar på Avega, är anställda hos kund eller jobbar på andra konsultbolag.

Vad är det bästa med Avega?

Att folk inte tar sig själva på så stort allvar och har förstått att man kan vara seriös utan att vara allvarlig.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Jag har jobbat med kollegor här som jag numera är stolt över att kalla mina vänner. Vi stöttar varandra och ger varandra råd i stort och smått. Det är otroligt värdefullt och det har jag inte varit med om på något annat bolag.

Varför är lean-agila arbetssätt så spännande?

Den agila revolutionen kommer visa vilka bolag som vågar lita på sina medarbetare och behandlar dem som människor och inte produktionsmoduler. De bolagen kommer springa rundor kring de ”traditionella” hierarkiska dito och det kommer synas på personalnöjdhet och kundnöjdhet.

Det här visste du inte om mig

Trivs bäst i hårdrockströja och jeans eller friluftskittad ute i naturen. Jag vill veta vart grusvägarna tar slut på tur med motorcykeln. Sitter just nu på fritiden och korrekturläser en översättning av Sira till svenska, berättelsen om profeten Mohammeds liv. Lärorikt och intressant!

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster