Möt fler medarbetare!
Möt Helena Forsberg - - Avega Group AB

Det som för mig skiljer Avega från andra konsultföretag är den uttalade policyn kring 1:1 matchning mellan konsult och uppdrag. Filosofin är att konsulter som är nöjda och utvecklas på sina uppdrag kommer skapa nöjda kunder.

Möt Helena Forsberg

Lösningsarkitekt på Avega

Helena har jobbat på Avega sedan 2016.

Vad gör du på Avega?

Jag är lösningsarkitekt inom Microsoft 365 och den digitala arbetsplatsen. Just nu fokuserar jag mycket på de möjligheter som öppnats upp i och med Power Platform. Helt plötsligt kan användare bygga egna appar, flöden och rapporter utan att vara beroende av utvecklare på IT-avdelningen. Det finns stort värde att realisera med detta, samt vissa risker att hantera.

Varför är den digitala arbetsplatsen så spännande?

Det är ett område där det händer så mycket! Microsoft kommer hela tiden med nya uppdateringar samtidigt som verksamheten blir mer och mer medveten om de digitala möjligheterna. Att vara lösningsarkitekt inom den digitala arbetsplatsen är att ständigt röra sig mellan teknik och verksamhet för att få ihop dessa världar till bästa möjliga användarupplevelse.

Vad är det bästa med Avega?

Att den sociala och arbetsmässiga kompetensen är så hög! Det är helt enkelt både roligt och lärorikt att umgås med Avegakollegorna.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Det som för mig skiljer Avega från andra konsultföretag är den uttalade policyn kring 1:1 matchning mellan konsult och uppdrag. Det märks tydligt att det inte är tomma ord, utan en grundläggande värdering som man lever efter. Filosofin är att konsulter som är nöjda och utvecklas på sina uppdrag kommer skapa nöjda kunder.

Beskriv en Avegan!

En Avegan har en trygghet och integritet i sin kompetens som gör att hen ofta får ett stort förtroende hos kunden. En Avegan är prestigelös, kommunikativ och strävar alltid efter att göra rätt saker på rätt sätt. Enligt min erfarenhet är en Avegan också väldigt trevlig.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster