Möt fler medarbetare!
Möt Dina Musalam - - Avega Group AB

"Avega känns som ett stort team där vi samarbetar, växer tillsammans och lär av varandra"

Möt Dina Musalam

Frontend utvecklare på Avega

Dina har jobbat på Avega sedan 2019.

Vad gör du på Avega?

Jag är konsult och Frontend utvecklare. Just nu sitter jag hos en kund där jag samarbetar tätt med digitala designers men håller också koll på att vi arbetar agilt. Jag är Scrum certifierad och det är framför allt därför jag tycker så mycket om att jobba Agilt och det är nyckeln till att skapa högpresterande team.

Varför är Frontend utveckling så spännande?

Vi har alla gått igenom mycket under Coronapandemin men det var också då jag märkte att min roll som Frontend utvecklare är så viktig. Att kunna handla online, boka tider, hitta information mm det är jätteviktigt för samhället och att jag kan bidra med min kunskap för att detta ska ske känns superkul och mycket spännande då det känns som att min roll är ännu viktigare nu och i framtiden.

Vad är det bästa med Avega?

Att vi alla på Avega känns som ett team där vi samarbetar, växer tillsammans och lär av varandra. Att ha kollegor som är specialister inom sitt specialist-område och att få dela dessa erfarenheter med varandra är helt fantastiskt.

Beskriv en Avegan!

Jag tycker alla mina kollegor har fantastiska personligheter med stor kunskap och erfarenhet som man gärna delar med sig av. Vi Aveganer har alltid kul på jobbet och levererar alltid med bästa kvalité.

Det här visste du inte om mig

Jag tycker om att resa och upptäcka ny kultur. Att vara i naturen men också allt som rör mode.

Möt Dina Musalam - - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster