Möt fler medarbetare!
Möt Christian de Loës - - Avega Group AB

Kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte är väldigt viktigt för att vi som individer och organisation kan växa, inte minst också för att skapa kundvärde!

Möt Christian de Loës

Managementkonsult på Avega

Christian har jobbat på Avega sedan 2020.

Vad gör du på Avega?

Utöver min roll som managementkonsult, förändringsledare och programchef i kunduppdrag, så är jag också kompetensområdesansvarig (KOA) för Ledarskap och Förändringsledning, inom Elevate. Elevate är Avega’s forum för kompetensutveckling där våra medarbetares intressen och behov styr innehållet på före­läsningar och utbildningar.

Kort efter att jag påbörjat min anställning på Avega så blev jag tillfrågad om jag ville bli KOA för Ledarskap och Förändringsledning. Jag blev riktigt glad eftersom jag brinner för just dessa frågor!

Vad innebär det att vara kompetensområdesansvarig?

Min KOA-roll är flerfaldig. Som kompetensområdesansvarig samordnar jag interna Elevate-event för oss medarbetare på Avega men också externa Elevate-event där vi bjuder in kunder och vänner i branschen. I pandemitider är alla event online och då framförallt i Teams. Jag har hittills hunnit med att hålla i fyra webelevates, varav två av dem var externa. På ett av de externa eventen ”Vi måste få med människorna, för att lyckas med Digital Transformation!” var jag själv talare och på det andra bjöd vi in en högprofilerad gästpanel i temat ”Vilket ledarskap krävs i det nya normala?”. Väldigt roligt och energigivande!

Varför är det så spännande att vara KOA?

Kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte är väldigt viktigt för att vi som individer och organisation kan växa, inte minst också för att skapa kundvärde! Det handlar om livslångt lärande och att kunna leda sig själv och att våga utmana sig själv att gå utanför komfortzonen. Det bästa jag vet är när jag kan bidra på ett inspirerande sätt så att andra blir glada eller gladare!

Vad är det bästa med Avega?

Den enorma kompetensen som finns inom Avega! Jag är grymt imponerad över mina kollegors djupa kunskap inom specifika områden och bredden på kompetens. Detta gör att man känner sig utvald och jag är både stolt och glad över att få vara en Avegan! På Avega bryr vi oss om varandra, det råder en kollegial stämning!

Beskriv en Avegan!

En Avegan är trevlig, nyfiken, hjälpsam och rolig, bjuder gärna på sig själv och delar med sig av sin kunskap så att andra kan få ta del av den. Vi varvar gärna allvar och flit med lite kul inslag, det är aldrig långt till skratt!

Det här visste du inte om mig!

Har haft förmånen att arbeta och bo i sex länder (Schweiz, Sverige, Indien, Österrike, USA,  Brasilien). Kommer från Schweiz med svenskt dubbelt medborgarskap och behärskar fyra språk flytande, franska, tyska och engelska, förutom svenska förstås. Är en riktig globetrotter.

Jag är ödmjuk tacksam över att ha fått vara en av ledarna som byggde upp Ericsson (mobiltelefonsystem, på kundsidan), både i Indien och i Österrike. När jag därefter var stationerad utomlands igen med familjen, denna gång i Atlanta, var jag ansvarig för marknadsintroduktionen av mobilt internet för Nordamerika (år 2000). Lite historiens vingslag, detta är jag stolt över.

Min passion på fritiden: Skidåkning, är typ född med skidorna på. Är lika passionerad mountainbikare, mig kan man ibland få syn på i Hellas/Nackareservatet.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster