SAP

SAP-Arkitekt

SAP-Arkitekt - - Avega Group AB

Är du en erfaren SAP-konsult som vill vara med och göra skillnad och skapa värde? Är du redo för att ta dina SAP-kunskaper till nästa nivå? Trivs du att vara bryggan mellan verksamhet och IT och verksamhet? 

Ifall du har suttit och nickat ja till dessa tre meningar kan du vara den vi söker!

SAP är ett område som ständigt utvecklas, och erbjuder idag flera olika typer av system och arkitekturer som kan matcha företag på olika sätt. Att veta vad som är det bästa alternativet för kunden kan ibland vara en utmaning och det är där Avega kommer in. I rollen som SAP-arkitekt på Avega kommer du få chansen att ta åt dig en ledande och rådgivande nyckelroll ute hos en av våra kunder. Du kommer att delta i större strategiska projekt där du får rådge, designa och implementera SAP-lösningar anpassade till kundens behov. Du kan läsa lite mer om hur vi har gjort skillnad hos kund här.

Du kan komma att hantera allting från teknisk arkitekturanalys till utformning, design, utveckling och integration med hjälp av viktiga applikationer och tjänster inom SAP. Genom Avegas matchningsprincip 1:1 är du alltid med och väljer ditt uppdrag baserat på ditt kompetensområde och intresse.

Hos oss får du tillhöra ett tight gäng av SAP-specialistkonsulter på Avega som gärna delar med sig av sina kunskaper. Avega lägger stort fokus på din kontinuerliga utveckling där ditt uppdrag tillsammans med Avegas kompetensforum Elevate är viktiga komponenter för att du ska lyckas. I vårt unika forum är det våra medarbetare som själva väljer ämnen som presenteras och diskuteras för det bästa möjliga kompetensutbytet. Inom SAP har vi SAP Technical Architect Forum som riktar sig främst mot seniora SAP-utvecklare och tekniska SAP-arkitekter. Hos oss får du chansen att lära dig om och arbeta med nya och moderna tekniker och arbetssätt med härliga kollegor.

Kvalifikationer

För denna roll kommer man gå direkt ut i uppdrag ute hos kund. Vi tror därför att du:

  • Sitter idag i en roll som senior arkitekt inom SAP-området
  • Har erfarenhet av enterprisearkitektur och ramverk
  • Erfarenhet av någon av SAP-modulerna; ERP, SAP CRM, PLM, SCM eller SAP SRM
  • Djup teknisk förståelse för SAP-teknik, t ex SAP S/4 HANA, SAP BW/4HANA eller SAP Fiori
  • Är kommunikativ och trygg i ledarrollen
  • Talar flytande svenska och engelska

Det är starkt meriterande om du har certifieringar i ett arkitekt-ramverk, t ex TOGAF eller SAP Enterprise Architect och har tidigare arbetat som konsult.

Självklart lägger vi stor vikt vid individen i sig eftersom vi vet att våra konsulter är hjärtat i våra framgångsrika digitaliseringsprojekt. En engagerad Avega-konsult är som ett fyrverkeri av idéer, en våghalsig tänkare och en entusiastisk förbättrare. Vi älskar när våra konsulter delar med sig, utforskar nya möjligheter och alltid strävar efter att göra saker bättre.

Känner du igen dig i kvalifikationerna ovan och är redo för nästa steg i din SAP-karriär är du välkommen att skicka iväg en ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson