AI-utvecklare!

AI-utvecklare! - - Avega Group AB

Som AI-specialister och systemutvecklare hjälper vi våra kunder att implementera AI-drivna system. Vårt team växer och söker dig som kan designa, utveckla och optimera system med generativ AI, LLM och machine learning – från idé till produktion. Vi automatiserar arbetsflöden, predikterar leveranstider och chatbot:ifierar företags olika datakällor.

Vi tar ofta ledande roller och utöver utveckling kan det ingå att du ger råd, tar fram riktlinjer, utvärderar och identifierar viktig teknologi för verksamheten, PoC:ar samt bygger upp kundens AI community.

Det tekniska landskapet förändras snabbt och det är viktigt att du kontinuerligt följer utvecklingen och anammar nya AI-verktyg. Buzz: Azure AI, AWS Bedrock, GPT, RAG, machine learning, Langchain, TensorFlow, PyTorch, Spark, Pinecone, Llama2, Python.

Vad vi erbjuder – vårt löfte
Vårt mål är att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i din karriär. Varje vecka har vi kunskapsdelning och labb kring AI och vårt unika forum för kompetensutveckling – Elevate – har över 70 föreläsningar och workshops om året. Utöver Elevate delar vi kunskap över luncher, kompetensdagar och externa konferenser.

Vår matchningsprincip 1:1 innebär att vi alltid strävar efter 100% matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra konsultuppdrag för att uppnå kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje individ avgörande för att lyckas i rollen.

Vi återfinns i de flesta branscher där våra kunder är allt från start-ups till globala jättar. Vi väljer gärna kunder och uppdrag som både utvecklar oss som konsulter och som gynnar samhället i stort.

Vi gillar att ha det prestigelöst och familjärt. När tangentbordet vilar testar vi höghöjdsbana, tar en cykeltur, spelar brädspel, åker ut i skärgården eller har konferens med fokus på kompetensdelning. Läs gärna om våra medarbetare eller lyssna in vår podcast Snack Overflow.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är systemutvecklare (Java / .NET / Javascript) med minst fem års erfarenhet och som har arbetat med generativ AI eller ML. Vi tror att du likt oss vill ha roligt tillsammans, har ett inre driv och ett genuint intresse för systemutveckling och AI-drivna system.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift.

Träffa oss i ett första möte så kartlägger vi vad som är viktigt för just dig och vilka utmaningar du vill vara med att lösa. Vi ser fram emot din ansökan – varmt välkommen!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson

Josephine Blesserholt