SAP

SAP Analytics-konsult

SAP Analytics-konsult - - Avega Group AB

Vi växer inom SAP och söker dig med erfarenhet inom SAP Analytics Cloud, S/4HANA Embedded Analytics, SAP Datasphere och SAP BW/4HANA som vill vara med och göra skillnad och skapa värde tillsammans med oss och våra kunder. Ansök idag!

Gillar du att utvecklas tillsammans med andra erfarna specialister i en kreativ och dynamisk miljö med spännande kunduppdrag? Ser du fram emot att få vara med i utvecklande, krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt, ofta i de tidiga faserna kopplat till taktiska och strategiska dimensioner? Då kommer du att trivas i vår miljö och kan se fram emot en stimulerande och utvecklande resa tillsammans med oss.

Vi söker dig som har erfarenhet som konsult inom SAP Analytics Cloud, S/4HANA Emb.edded Analytics och SAP Datasphere (SAP Data Warehouse Cloud) och som brinner för att fortsätta utvecklas och leverera innovativa och kvalitativa lösningar till våra kunder. Vi arbetar i effektiva team med våra kunder och tillsammans skapar vi flexibla och förvaltningsbara lösningar baserade på både kundernas egna infrastruktur och molnlösningar.

Vi gillar att vara med i de tidiga faserna för att stödja våra kunder i de taktiska och strategiska dimensionerna med rådgivning, förstudier/översyn, kravhantering, arkitektur, upphandling/utvärderingar, Proof-of-Concepts m.m.

Vi erbjuder dig

  • Möjligheten att jobba med många av Sveriges mest framstående företag och organisationer
  • Intressanta och utmanande uppdrag
  • Kompetenta kollegor med några av de bästa experterna inom SAP
  • En möjlighet till att jobba på ett företag där kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att ständigt utveckla dina kunskaper alltid är i fokus

Hos oss kommer du att arbeta i ett värderingsstyrt förtag där tre värdeord ligger nära våra hjärtan och tillsammans bygger den kultur som vi vill ha. 

Kraft: Våra medarbetare har viljan och drivkraften att utveckla sig själva och sin omgivning.

Medmänsklighet: Vår företagskultur präglas av ärlighet, öppenhet, gemenskap och omtanke.

Professionalism: Vi tar ansvar, håller vad vi lovar, ser helheter och bidrar alltid till lösningar.

Avegas matchningsprincip 1:1 är ett löfte som strävar efter en 100% matchning mellan våra konsulters kompetenser och våra kunders behov. Det innebär att våra konsulter alltid är med och väljer sina uppdrag, och kunden är försäkrad om en engagerad konsult som brinner för sin uppgift. Vi vill att du ska vara med och påverka din vardag och på så sätt hålla dig motiverad under hela resan.

Avega lägger stort fokus på din kontinuerliga utveckling där ditt uppdrag tillsammans med Avegas kompetensforum Elevate är viktiga komponenter för att du ska lyckas.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är erfaren konsult inom SAP S/4HANA Analytics Cloud, SAP S/4HANA Embedded Analytics, SAP BW/4HANA och SAP Datasphere (SAP Data Warehouse Cloud) och vill göra skillnad hos våra kunder, ofta inom ledande roller.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom SAP Activate.
  • Du har erfarenhet från att arbeta i konsultrollen samt är kommunikativ och trygg i ledande roller.
  • Vi ser gärna att du har kunskap och förståelse kring SAP:s erbjudande RISE with SAP.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu!

Dela

Kontaktperson