Test & QA

Testautomatiserare till framtidens QA-bolag

Testautomatiserare till framtidens QA-bolag - - Avega Group AB

Avegas bolag inom Quality Assurance & Test utvecklas starkt och vi söker nu specialistkonsulter som vill visa våra kunder i Stockholm vägen till ett modernt kvalitetsarbete. Våra kunder är moderna utvecklingsorganisationer som strävar mot snabb leverans, hög kvalitet och låg risk. Samtidigt är det få av dessa kunder som vet hur de ska ta sig dit. Det är därför vi behöver dig som vet att QA är så mycket mer än bara test.

Vi tror på att lärande är en livslång process och satsar därför på att hjälpa våra redan erfarna specialister att fortsätta utvecklas. Vårt fokus är allas kontinuerliga kompetensutveckling och det är ingen slump att vårt mål är att vara våra medarbetares mest utvecklande arbetsplats i karriären.

Vår matchningsprincip 1:1 innebär att vi alltid strävar efter 100% matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra konsultuppdrag för att uppnå kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje individ avgörande för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

  • Du har med fördel erfarenhet från och förståelse för systemutveckling
  • Du har erfarenhet av testautomatisering på olika nivåer (front-end, API etc.
  • Kunna bygga pipelines och införa testexekvering i en CI/CD -kontext
  • Ha erfarenhet av att planera och designa tester för komplexa system
  • Du bemästrar minst ett av dessa verktyg: Cypress, Playwright, Postman; Azure DevOps +++
  • Du ska exempelvis kunna arbeta med QA i ett agilt kontext samt gärna ha dokumenterad erfarenhet av eller certifiering i ett agilt arbetsätt

Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som konsult alternativt har erfarenhet av test i stora systemlandskap och organisationer. Du drivs med att arbeta med ständig förbättring av produkt och process. Vidare vill vi att du är driven, ambitiös och brinner för digital transformation.

Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om du är en person som vill vara en del av ett spännande bolag i förändring har du hittat rätt, tveka inte att höra av dig redan idag! 

Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Dela

Kontaktperson