Systemutveckling (Göteborg)

Fullstack-utvecklare!

Fullstack-utvecklare! - - Avega Group AB

Vi gör bara det vi är riktigt bra på. Som specialister inom systemutveckling bygger vi fantastiska kundupplevelser och digitala lösningar i framkant.

Hos oss är alla erfarna utvecklare och vi tar ofta ledande roller hos våra kunder. Vi bygger moderna och skalbara system genom avvägda val av språk, verktyg och molntjänster; infrastruktur som kod, pipelines, microservices samt fullstack webbapplikationer.

Vi gillar att ha det prestigelöst och familjärt. När tangentbordet vilar spelar vi minigolf i VR, testar höghöjdsbana, tar en cykeltur, åker ut i skärgården eller konfererar vid Medelhavet. Läs gärna om våra medarbetare eller lyssna in vår podcast Snack Overflow.

Vad vi erbjuder – vårt löfte

Vårt mål är att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i din karriär.

Vi förstår vikten av att ligga i framkant och erbjuder ett unikt forum för kompetensutveckling – Elevate – med över 70 föreläsningar och workshops om året. Utöver Elevate delar vi kunskap över luncher, kompetensdagar och externa event som Öredev, Nordic.js, DevTernity m.fl.

Vår matchningsprincip 1:1 innebär att vi alltid strävar efter 100% matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra konsultuppdrag för att uppnå kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje individ avgörande för att lyckas i rollen.

E-hälsa, fintech, e-handel, underhållning, media, publik sektor, energi och bilindustri – vi återfinns i de flesta branscher. Våra kunder är allt från start-ups till globala jättar. Vi väljer gärna kunder och uppdrag som både utvecklar oss som konsulter och som gynnar samhället i stort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren utvecklare med minst 5 års erfarenhet och som likt oss vill ha roligt tillsammans, har ett inre driv och ett genuint intresse för hantverket systemutveckling. Du känner dig redo att ta dig an utmanande roller i uppdrag hos våra kunder och har erfarenhet av och föredrar ett agilt arbetssätt i team. Du har goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift.

I Göteborg ser vi att du passar in på några av dessa buzzwords:

· JavaScript, React, Vue.js, Svelte, Java, .NET, C#, Node.js, SQL, NoSQL, microservices

· Cloud; AWS, Azure, eller Google Cloud

· SharePoint eller Office 365

· Docker, Maven, Jenkins, eller liknande mjukvaror

· Du har goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift

Träffa oss i ett första möte så kartlägger vi vad som är viktigt för just dig och vilka utmaningar du vill vara med att lösa. Vi ser fram emot din ansökan – varmt välkommen!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson

Anna Boström Hult