Systemutveckling & Arkitektur (Malmö)

Systemutvecklare i Malmö

Systemutvecklare i Malmö - - Avega Group AB

Är du en erfaren systemutvecklare i Malmö och nyfiken på nya utmaningar? 

På Avega gör vi det som vi är riktigt bra på. Som specialister inom systemutveckling bygger vi fantastiska kundupplevelser och digitala lösningar i framkant.

Hos oss är alla erfarna utvecklare och vi tar ofta ledande roller hos våra kunder. Vi bygger moderna och skalbara system genom avvägda val av språk, verktyg och molntjänster; infrastruktur som kod, pipelines, microservices samt fullstack applikationer.

Vi gillar att ha det prestigelöst och familjärt. När tangentbordet vilar har vi roligt tillsammans på after works, tar en cykeltur, spelar brädspel eller konfererar utomlands tillsammans. Läs gärna om våra medarbetare eller lyssna in vår podcast Snack Overflow.

Vad vi erbjuder – vårt löfte
Vårt mål är att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i din karriär.

Vi förstår vikten av att ligga i framkant och erbjuder ett unikt forum för kompetensutveckling – Elevate – med över 70 föreläsningar och workshops om året. Utöver Elevate delar vi kunskap över luncher, kompetensdagar och externa event som Öredev, Nordic.js, DevTernity m.fl.

Vår matchningsprincip 1:1 innebär att vi alltid strävar efter 100% matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra konsultuppdrag för att uppnå kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje individ avgörande för att lyckas i rollen.

E-hälsa, fintech, e-handel, underhållning, media, publik sektor, energi och bilindustri – vi återfinns i de flesta branscher. Våra kunder är allt från start-ups till globala jättar. Vi väljer gärna kunder och uppdrag som både utvecklar oss som konsulter och som gynnar samhället i stort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren utvecklare med minst 5 års erfarenhet och som likt oss vill ha roligt tillsammans, har ett inre driv och ett genuint intresse för hantverket systemutveckling. Idag sitter du i en roll som fullstack-utvecklare, cloud engineer eller liknande. Du känner dig redo att ta dig an utmanande roller i uppdrag hos våra kunder. Du gillar att lära dig nya kunskaper och dela med dig av dessa.

I Malmö ser vi att du passar in på några av dessa buzzwords:

  • JavaScript, React, Vue.js, Svelte, Java, .NET, Node.js, SQL, NoSQL,  microservices
  • Cloud; AWS, Azure, eller Google Cloud
  • Devops
  • Docker, Maven, Git, JUnit, Mockito, Jenkins, eller liknande mjukvaror
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift

Träffa oss i ett första möte så kartlägger vi vad som är viktigt för just dig och vilka utmaningar du vill vara med att lösa. Vi ser fram emot din ansökan – varmt välkommen!

Kontakta oss
Malmö – Gabriel Wiklund
Stockholm – Katarina Johansson
Göteborg – Anna Boström Hult

Ansök nu

Dela

Kontaktperson