Data & Analytics

AI/ML Engineer inom Analytics

AI/ML Engineer inom Analytics - - Avega Group AB

Brinner du för artificiell intelligens och maskininlärning? Är du på jakt efter det där avgörande steget som kommer att lyfta din karriär till nya höjder? Då har du hittat rätt!

Hos Avega Data & Analytics letar vi efter just dig – en dedikerad AI/ML-engineer, full av driv och redo att omvandla din tekniska skicklighet till revolutionerande lösningar som verkligen gör skillnad. Missa inte chansen att bli en del av vårt härliga team och forma framtiden med oss!

Vad vi erbjuder:

Vårt mål är att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i din karriär. Vårt unika forum för kompetensutveckling – Elevate – har över 70 föreläsningar och workshops om året. Utöver Elevate delar vi kunskap kontinuerligt t ex genom Lunch’n’Learn, ML Hackatons och ett AI labb.

Vår matchningsprincip 1:1 innebär att vi alltid strävar efter 100% matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra konsultuppdrag för att uppnå kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje individ avgörande för att lyckas i rollen.

Vi återfinns i de flesta branscher i den svenska arbetsmarknaden, och vi väljer gärna kunder och uppdrag som både utvecklar oss som konsulter och som gynnar samhället i stort.

På Avega delar vi generöst med oss av vår kunskap och är alltid redo att lära av varandra, i en atmosfär präglad av ömsesidig respekt och prestigelöshet. Det skapar en familjär och uppmuntrande arbetsmiljö för alla.

Dina kvalifikationer

  • Teknisk expertis: Starka kunskaper i AI och machine learning-tekniker, inklusive algoritmer, modellering och dataanalys.
  • Programmering och verktyg: Behärskar programmeringsspråk som Python mycket väl, samt god kunskap om AI-ramverk som TensorFlow eller PyTorch. Arbetserfarenhet av Azure ML, AWS ML och/eller Google Cloud AutoML.
  • Datahantering: Förmåga att extrahera, rengöra och hantera stora datamängder med verktyg som SQL och Pandas.
  • Etik och dataskydd: God förståelse för etiska överväganden och dataskyddsregler relaterade till AI-applikationer.
  • Språk: Goda kunskap i svenska och engelska – både i tal och skrift.

Utöver de mer tekniska kvalifikationerna lägger vi även stor vikt vid följande kompetenser:

  • Problemidentifiering och lösning: Skicklighet i att identifiera affärsproblem som kan lösas med AI och utveckla skräddarsydda lösningar.
  • Kommunikation och presentation: Starka förmågor i att kommunicera tekniska koncept till icke-tekniska stakeholders och att presentera lösningar och framsteg effektivt.
  • Affärsförståelse: Insikt i hur AI kan skapa värde och driva innovation inom olika affärsområden.

Är du redo att ta nästa steg i din Analytics-karriär och göra en verklig skillnad med dina färdigheter inom AI/ML?

Vi ser fram emot att lära känna dig och utforska hur du kan bidra till vårt team! Vänligen notera att svarstiden kan dröja under semestertider.

Ansök nu

Dela

Kontaktperson