Microsoft 365/Dynamics 365/Power Platform

Dynamics 365-utvecklare!

Dynamics 365-utvecklare! - - Avega Group AB

Vi fortsätter växa inom Dynamics 365!

Som resultat av en ökad efterfrågan från våra kunder, fortsätter vi att växa vår Dynamics 365-familj i Stockholm. För vår kunds räkning söker vi dig som är utvecklare och som älskar att designa och utveckla lösningar med hjälp av Dynamics 365 och Power Platform. Du vet också hur man integrerar dessa med portaler, kringliggande system som Teams, SharePoint, Azure m.fl för att generera mesta möjliga kundnytta av Microsoftplattformen. I våra uppdrag kommer du ha en nyckelroll där du genom din kompetens och erfarenhet har stor möjlighet att påverka lösningen och säkerställa att våra kunder får mesta möjliga värde av investeringen.

Känner du igen dig i beskrivningen kan vi på Avega erbjuda dig en utmanande och rolig arbetsplats där du som konsult själv är med och väljer de uppdrag som matchar din kompetens och motiverar din utveckling framåt.

Hos oss får du arbeta med kompetenta kollegor som verkar i en snabbrörlig miljö med resurser och ambition att kontinuerligt fortsätta utvecklas tillsammans. Vi har genom ett målinriktat arbete, genomsyrat av kompetens, framåtanda, humor och gemenskap, vuxit till ett av Sveriges mest ansedda konsultföretag inom verksamhetsutveckling och IT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är expert inom utveckling och integration och de nya tekniker och molntjänster inom Microsoft. Du har en god förståelse för och kunskap om kringliggande plattformar och är intresserad av hur man kan stötta affärsprocesser och designar lösningar som stödjer dem. Som konsult hos oss har vi ledande och rådgivande roller hos våra kunder och söker dig som har en gedigen bakgrund inom utveckling och har erfarenhet av förändring och digital transformation, samt är kommunikativ och trygg i rollen.

För att lyckas i rollen som utvecklare hos oss behöver du:

  • Brinna för att göra skillnad och skapa framgång
  • Gedigen erfarenhet av utveckling av lösningar för Dynamics 365 och där tjänster som Azure spelat en naturlig roll
  • Flerårig erfarenhet inom programmering och integration från kärnkompetens; C#, SQL, .NET Framework, Dataverse och Power Platform
  • Kunskap inom Dynamics 365-plattformen, främst inom CRM-området

Vänligen notera att svarstiden kan dröja under semestertider. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson