Spontanansökan – Stockholm, Göteborg & Malmö

Spontanansökan - Stockholm, Göteborg & Malmö - - Avega Group AB

Är du intresserad av att jobba på Avega men hittar ingen passande tjänst bland de andra annonserna? Inga problem, gör en snabb spontanansökan redan idag så hör vi av oss inom kort!

På Avega tror vi på digitaliseringens kraft, men också på individens och att våra konsulters engagemang är avgörande för framgångsrika förändringsprojekt. En engagerad kollega vågar dela med sig, tänka nytt och har intresse i att söka ständiga förbättringar. Vi rekryterar med individen i fokus, för vi är övertygade om att engagerade, kompetenta och drivna kollegor skapar en fantastisk miljö att arbeta i och gör verklig skillnad för våra kunder.

Vi tror på att lärande är en livslång process och satsar därför på att hjälpa våra redan erfarna specialister att fortsätta utvecklas. Det är ingen slump att vårt övergripande mål är att vara våra medarbetares mest utvecklande arbetsplats i karriären. Överambitiöst? Det tycker inte vi, i vårt kompetensforum Elevate utvecklar våra konsulter varandra med stort driv och djup kunskap.

Vad avgör om jag är en Avega-konsult?

Du kan vara en Avega-konsult om du kan och vill bidra till;

Delaktighet; högt engagemang bland dina kollegor, både internt och i ditt uppdrag – som bidrar till goda förutsättningar för dem att utföra sina arbetsuppgifter. Tillsammans bygger vi det företag vi vill jobba på.

Nära kunden; upprätthållande av goda kundrelationer för pågående uppdrag samt kunduppföljning och analys av förutsättningar och progression. Vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med en direkt dialog mellan oss och våra kunder. Vi åtar oss ofta uppdrag där vi stärker kundens egen förmåga i syfte att realisera rekommenderade lösningar och skapa bästa förutsättningar för lyckade projekt.

Ledarskap; för att stötta våra kunder på ett fortsatt framgångsrikt sätt är ledaregenskaper hos våra konsulter avgörande, då ledarskap är en viktig pusselbit i att skapa goda förutsättningar för engagemang och ett välfungerande samarbete i våra uppdrag. Vi vill därför löpande utveckla ditt ledarskap i rollen som konsult, för det kommer behövas vid de tillfällen du utmanas av andra. Det kan du till exempel göra genom våra utbildningar inom ledarskap och i utbyte med dina Avega-kollegor.

Heltäckande erbjudande inom digital transformation; vi är specialister på digitalisering och de olika utmaningar som det kan innebära.
Vi är inte fokuserade specialister inom ett smalt område, utan erbjuder en bredd av specialister med rätt engagemang och problemlösningsförmåga – i kombination med erfarenhet, som hjälper våra kunder i mål med sina projekt.

Inte redo att söka ännu? Kom i så fall på ett av våra Elevates och se hur vårt lärande ser ut på riktigt!

Vi bad våra medarbetare att berätta om en typisk ”Avegan”, känner du igen dig själv i beskrivningen?

”En Avegan älskar det dem gör, vill ständigt utvecklas och dela med sig av sin kunskap till sina kollegor. En Avegan är öppen, ärlig och väldigt kompetent. Vi har en väldigt stark kunskapskultur. Men vi förstår också att man inte alltid behöver vara seriös för att det är på allvar. Det blir mycket skratt medan vi skapar värde!”

Läs mer om vad våra andra medarbetare säger om oss och läs också gärna mer om hur vi konkret hjälper våra kunder att inte bara överleva utan också frodas i deras digitala transformation. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson

Josephine Blesserholt