Test & QA

Testexperter och QA-specialister till framtidens QA-bolag

Testexperter och QA-specialister till framtidens QA-bolag - - Avega Group AB

Avegas bolag inom Quality Assurance utvecklas starkt och vi söker nu specialistkonsulter som vill visa våra kunder vägen till ett modernt kvalitetsarbete. Våra kunder är utvecklingsorganisationer inom alla olika branscher som strävar mot högre effektivitet och ökad kvalitet. Samtidigt är det få av dessa kunder som vet hur de ska ta sig dit. Det är därför vi behöver dig som vet att QA är så mycket mer än Test, att kvalitet inte går att testa in i slutet, utan kräver ett helhetstänk som genomsyrar hela utvecklingsprocessen.

Vi behöver dig som brinner för QA och kan stötta kunden i deras kvalitetsresa, genom att exempelvis sätta upp QA strategier och arbetssätt, managera testinitiativ, testleda/koordinera projekt eller implementera lösningar för effektiv kvalitetssäkring.

Vi tror på att lärande är en livslång process och satsar därför på att hjälpa våra redan erfarna specialister att fortsätta utvecklas. Vårt fokus är allas kontinuerliga kompetensutveckling och vårt mål är att vara våra medarbetares mest utvecklande arbetsplats i karriären.

Vår matchningsprincip 1:1 innebär att vi strävar efter 100% matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra konsultuppdrag för att uppnå kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje individ avgörande för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

  • Du har minst 5 års erfarenhet inom QA och test.
  • Du har en bakgrund/erfarenhet som teststrateg, QA arkitekt, test manager, testledare, testare, business analyst eller annan passande roll.
  • Du har med fördel arbetat som konsult eller har erfarenhet av komplexa organisationer och du drivs av att skapa varaktig förändring.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vidare vill vi att du är driven, ambitiös och brinner för digital transformation och kvalitetssäkring lika mycket som vi. 

Om du vill vara med och bygga vårt QA bolag och vårt erbjudande har du kommit rätt, så tveka inte att höra av dig redan idag! 

Vi ser fram emot att höra från dig! Vänligen notera att svarstiden kan dröja under semestertider.

Ansök nu

Dela

Kontaktperson