Data & Analytics

Är du vår nästa Data engineer inom Analytics?

Är du vår nästa Data engineer inom Analytics? - - Avega Group AB

Brinner du för Data & Analytics? Är du på jakt efter det där avgörande steget som kommer att lyfta din karriär till nya höjder? Då har du hittat rätt!

Hos Avega Data & Analytics letar vi efter just dig – en dedikerad Data engineer, full av driv och redo att omvandla din tekniska skicklighet till fantastiska lösningar som verkligen gör skillnad. Missa inte chansen att bli en del av vårt härliga team och forma framtiden med oss!

Vad vi erbjuder:

Vårt mål är att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i din karriär. Vårt unika forum för kompetensutveckling – Elevate – har över 70 föreläsningar och workshops om året. Utöver Elevate delar vi kunskap kontinuerligt genom bl a livliga chattar, Lunch’n’Learn, och ML Hackatons.

Vår matchningsprincip 1:1 innebär att vi alltid strävar efter 100% matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra konsultuppdrag för att uppnå kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje individ avgörande för att lyckas i rollen.

Vi återfinns i de flesta branscher i den svenska arbetsmarknaden, och vi väljer gärna kunder och uppdrag som både utvecklar oss som konsulter och som gynnar samhället i stort.

På Avega delar vi generöst med oss av vår kunskap och är alltid redo att lära av varandra, i en atmosfär präglad av ömsesidig respekt och prestigelöshet. Det skapar en familjär och uppmuntrande arbetsmiljö för alla.

Dina kvalifikationer

  • Programmeringsspråk: Starka färdigheter i SQL, Python, och möjligen andra språk som Java eller Scala.
  • Databasteknik: Erfarenhet av relationsdatabaser (RDBMS), NoSQL-databaser, och kunskaper inom databasdesign och optimering.
  • Molntekniker: Erfarenhet av att arbeta med molntjänster som AWS, Azure, och GCP, inklusive specifika verktyg för datahantering som BigQuery, Dataflow, och Azure Data Factory.
  • DevOps och automatisering: Kunskap om automatiseringsverktyg och processer, inklusive CI/CD, Terraform och Git.
  • Språk: Goda kunskap i svenska och engelska – både i tal och skrift.
  • Erfarenhet: minst 5 års arbetserfarenhet som data engineer.

Meriterande

  • Dataanalys och visualisering: Förmåga att skapa insiktsfulla rapporter och dashboards, samt kompetens inom dataanalysverktyg så som i Tableau, Qlik eller Power BI. 

Är du redo att ta nästa steg i din Analytics-karriär och göra en verklig skillnad med dina färdigheter inom data engineering?

Vi ser fram emot att lära känna dig och utforska hur du kan bidra till vårt team!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson