Work life balance

28 februari, 2022

Work life balance - - Avega Group AB

Work life balance

Välkomna till en inspirerande workshop på ämnet ”work life balance”. Allas vår kollega Johan Hagstedt leder aktiviteten, och det är han tillsammans med deltagarna (du) som står för innehållet. Nedan kan du läsa vad Johan själv har tänkt.

Vad är work life balance för dig?

För mig är det att känna att jag gör ett bra jobb samtidigt som jag har ett bra liv vid sidan av mitt arbete. Jag orkar vara en bra sambo och har fritidsintressen som ger mig energi. Jag känner inte en stress på söndagskvällen kring att jag ska orka sitta i möten som avlöser varandra och prestera. Jag försöker inte vara en nyckelperson, än mindre en eldsjäl eller hjälte. Men det är bara min syn på saken. Vilken är din?

Jag vill att vi ska hjälpas åt att föregå med gott exempel för våra kollegor och på våra uppdrag. För att vi ska orka det så måste vi välja var vi ska spendera vår energi och hur vi laddar upp den.

Om detta och andra frågor som kommer upp diskuterar vi i smågrupper i en säker och öppen miljö som vi alla bidrar till.

Workshopledare

Johan Hagstedt, konsult på Avega sedan 2018. Efter att ha testat på att nästan gå in i väggen ett par gånger så försöker jag tänka på att ha balans i livet. Är det viktigt för mig så kanske det är viktigt för andra? Det är det vi ska undersöka nu. Kommer det inga så kanske alla har balans, det vore ju fantastiskt! Men om det kommer några så hoppas jag på fina samtal om det vi tycker är viktigt i livet. Välkomna!

Dela