Uppgradering av SAFe 6.0

17 april, 2023

Uppgradering av SAFe 6.0 - - Avega Group AB

Vad är nytt och kan man uppgradera sin certifiering?

Som många förmodligen har hört, så har Scaled Agile släppt en ny version av sitt agila ramverk Scaled Agile Framework (SAFe) i version 6.0. SAFe är det absolut dominerande ramverket för agil utveckling internationellt och i synnerhet på den svenska marknaden. SAFe 6.0 innehåller en del små, men intressanta förbättringar.

Det här digitala lunchseminariet riktar sig till dig som redan kan grunden i SAFe och kanske redan har någon form av certifiering i SAFe 5.* eller SAFe 4.*.

Under den första delen kommer vi beröra de huvudsakliga ändringarna i ramverket för att sedan diskutera hur de kan hjälpa i olika situationer. Sedan går vi kort igenom hur det går till om man vill uppgradera sin befintliga certifiering till SAFe 6.0. Om du certifierade dig under de senaste 12 månaderna, så kan du gratis uppgradera dig till 6.0. Vi avslutar med en Q&A session. Om du har några frågor raden innan, så uppskattar vi om du skickar in dem via mail.

Talare

Erik Schumann har över 20 års erfarenhet av förbättringsarbete av systemutveckling i olika branscher. Han är en erfaren Lean- och Agil lots som har hjälpt kunder förbättra sin ledtid, output och medarbetarmotivation. Utöver förändringsledare är Erik ICF utbildad coach och certifierad Scaled Agile Framework Program Consultant (SAFe SPC) sedan 2013.

Dela