Snacka snyggt – konsten att få folk att vilja lyssna

29 april, 2022

Snacka snyggt – konsten att få folk att vilja lyssna - - Avega Group AB

Snacka snyggt – konsten att få folk att vilja lyssna

En föreläsningen för dig som vill ha handfasta verktyg för effektiv kommunikation och presentationsteknik.

Den ger dig verktyg för hur du använder kroppsspråk, röstläge, klädsel och mimik strategiskt för att förstärka budskapen. Huvudsyftet med föreläsningen är att deltagarna ska få kunskap om hur du får alla att verkligen vilja lyssna till dig i alla lägen. Hoppas vi ses!

Elaine Eksvärd om sig själv

Jag växte upp i Stockholmsförorten Bredäng med min mamma. Föga förvånande kunde jag prata långt innan jag kunde gå. Ända sedan jag var liten har drömmen varit att sitta vid ett engelskt mahognyskrivbord med grön läslampa och skriva på en massa smarta saker. Vad jag skulle skriva visste jag inte då, men smart skulle jag bli i alla fall.

Vägen dit var kantad av både motgångar och medgångar. Jag bestämde mig för att prova på allt det jag ville, trots att jag kanske inte riktigt vågade. Och mitt inre mantra blev – tacka konsekvent ja. Så även om svindeln var markant när jag fick förfrågan att föreläsa med bland andra Tony Blair och Göran Persson så fanns det bara ett svar – Ja.

Mitt favoritcitat för tillfället är: ”Some day, I’m going to put my body where my mind is.” – Martin Luther King om drömmar.

Dela