Kickstarta 2022 med att öka din motivation

20 januari, 2022

Kickstarta 2022 med att öka din motivation - - Avega Group AB

Kickstarta 2022 med att öka din motivation

Välkommen till ett seminarium med Karin Ihd som ofta blir kallad motivationsexpert. Hon kommer dela med sig av sina framgångsrecept och inspirera dig att hitta nycklarna för att öka din inre motivation.

Hur kan du kan ge dig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas med det du vill? Hur kan du öka din förståelse för din motivation och vad som ger dig motivation? Hur kan du tydliggöra dina styrkor och din insikt kring dina drivkrafter och värderingar? Och – hur kan du bidra till att boosta dina skills – för att komma närmare ditt bästa JAG 2022?

Karin delar med sig av den senaste forskningen kring motivation och drivkrafter i arbetslivet samt hur din hjärna fungerar och hur du kan kicka igång fler delar av hjärnans motivationskrafter. Karin visar dig också hur du utvecklar ditt självledarskap, ökar tilliten till dig själv och andra samtidigt som du ökar din arbetsprestation och produktivitet.

Seminarieledare

Karin Ihd har över 25 års erfarenhet av motivationsdriven verksamhet och många år som ledare med internationell affärsutveckling inom olika branscher bl a IT/telecom och bemanning, strategiarbete, personlig utveckling, coachning – och Karin har bidragit till många människors och företags resultatförbättringar

Dela