Coachingens hemligheter i din bakficka som ledare

22 november, 2023

Coachingens hemligheter i din bakficka som ledare - - Avega Group AB

Peter Haaland Svensson har under sina 36 år samlat på sig väldigt mycket ledarerfarenheter från en rad olika ”branscher” och de sista åren landat in och blommat ut i den agila myllan. Han är diplomerad coach (ICF-standard) och har jobbat med utbildning i många år. Hans stora passion är att se individer och grupper få ny hävkraft i livet genom sina egna nyskapade insikter och vill inte längre berätta för andra vad dom bör göra…

Vi erbjuder dig en spännande och inspirerande session – om hur just DU, kan använda coachingens hemligheter som en del av ditt naturliga ledarskap.

  • På vilket sätt kan vi med hjälp av små enkla knep från coachingens värld förändra vårt sätt att leda andra människor genom förändring?
  • Vad handlar coaching om egentligen?
  • Varför är det så kraftfullt?
  • På vilket sätt kan jag (du!) börja använda detta redan idag?

OCH… Vad är det som gör att befallning dödar och egna insikter skapar liv och motivation?

Välkommen att utforska detta tillsammans med kollegor med guidning av Peter Haaland som utbildare och facilitator. Du som kommer, förväntas vara en aktiv del i sessionen och bjuda på egna insikter och reflektioner samt att vara alert på att snabbt kasta dig in i olika övningar.

Onsdag 22 november 2023

Vi startar seminariet kl. 17.00.Anländ gärna en stund innan seminariet, då vi kommer att ha mingel samt servera lättare tilltugg med start kl. 16.30. Vi avslutar som senast kl. 18.30.

Plats

Avega Öresund

STUDIO Malmö, Nordenskiöldsgatan 24,211 19 Malmö.

Typ

Aveganer kan bjuda med gäster via anmälningsformuläret nedan.

Format

Seminarium för deltagare på plats i Malmö.

Anmälan och mer information

Delta på plats i Malmö på Avega Öresunds kontor

Anmäl dig senast 17 november

Anmälningsformulär för deltagare på plats

Be aware! – Detta kanske kommer förändra din syn på dig själv och din omgivning. Så dyk bara upp om du är villig till det! 😊

____________________________________________________________________________________________

Har ni några frågor eller andra funderingar är ni mer än välkomna att höra av er till  Åsa Lundberg, Leadership & Change Management (Knowledge Area Responsible, KOA)

Avega Elevate

asa.lundberg@avega.se+46 [0]70 756 13 02

Dela