AI-assistenter i praktiken – CoPilot + Labs: En djupdykning i praktiska användningsområden

4 maj, 2023

AI-assistenter i praktiken – CoPilot + Labs: En djupdykning i praktiska användningsområden - - Avega Group AB

Github Copilot är Github och Microsofts AI-assistent inriktad på systemutveckling. Den hjälper dig skriva kod, snabbar upp ditt arbetsflöde och påstås göra utvecklare mer effektiva och nöjda. Den senaste funktionaliteten finns i tillägget CoPilot Labs, där funktionerna är utökade med mer experimentella funktioner.  

I den här praktiska föreläsningen/demonstrationen går vi igenom de funktioner som finns i CoPilot och Labs, visar exempel och förslag på hur du får ut så mycket effektivitet och användning som möjligt av CoPilot.

I ett senare skede hoppas vi kunna göra en liknande körning för CoPilot X (när det lanseras skarpt) som kommer ha mer avancerade funktioner kopplade till ChatGPT.

Det kommer också finnas tid för frågor och vi tar gärna emot tips från er som redan använder CoPilot, hör av er om det är någon specifik funktion som ni använder mycket och vill ha med på föreläsningen.

Målgrupp

Systemutvecklare som är intresserade av att effektivisera sitt arbete med en AI-assistent

Talare

Johan Ahlberg är en erfaren systemutvecklingskonsult med över 15 års erfarenhet, specialiserad på .NET-plattformen. Utöver sin expertis inom .NET är Johan djupt intresserad av AI-teknik och dess påverkan på både individer och samhället i stort. Han tror att AI kommer att förändra hur vi arbetar och interagerar, och han är ständigt på jakt efter nya sätt att integrera AI-teknik i sitt arbete för att skapa ännu bättre lösningar och tjänster.

Dela