Avega lanserar ny grafisk profil och ny hemsida

Erfarna specialistkonsulter inom digital transformation och innovation från Avega.

Nu lanserar vi en ny grafisk profil och en ny hemsida. Syftet är att tydligare visa vilka vi är – och vart vi är på väg.

Syftet med den nya grafiska profilen är inte att vi vill stå för något annat, utan att vi ska uppfattas mer som det Avega vi är idag. Vi känner oss faktiskt lite roligare, modernare och yngre än vad den tidigare profilen visar!

Medarbetarna gör oss unika!
Samtidigt vill vi behålla känslan av erfarna specialistkonsulter som gör skillnad, skapar framgång och har roligt – tillsammans! Det är nämligen våra medarbetare som gör oss unika. Därför finns det en igenkänning i den nya loggan som visar på den stolthet vi känner för vår historia och allt vi har skapat tillsammans med våra kunder under de nästan 22 år vi har funnits.

Vårt mål är att bli det självklara valet för erfarna specialistkonsulter
Eftersom det är medarbetarna som gör oss unika är vårt mål att skapa en så attraktiv miljö som möjligt där dessa stjärnor trivs och utvecklas tillsammans. Det gör vi genom att hela tiden leva upp till vårt medarbetarlöfte: spännande uppdrag, kontinuerlig utveckling och nätverk av marknadens skarpaste konsulter. Läs mer om hur det är att jobba på Avega under Karriär!

Känner du att du skulle trivas hos oss? Varmt välkommen att kontakta oss! Vi ses gärna över en fika och berättar mer om oss och vad vi har att erbjuda dig.

/ Avega

Dela