Möt fler medarbetare!
Möt Sverker Oldebäck - - Avega Group AB

Dom uppdrag som jag har haft för Avega har alla utgått från en toppenbra matchning enligt Avegas 1:1 princip

Möt Sverker Oldebäck

Verksamhetskonsult och Arkitekt på Avega

Sverker har jobbat på Avega sedan 2018.

Vad gör du på Avega?

Jag är i grunden verksamhetskonsult och jobbar med verksamhetsprocesser, kravhantering och med att skapa systemlösningar. Men då inget uppdrag är det andra likt så har jag ofta olika roller beroende på vilken typ av uppdrag som jag jobbar med för tillfället. Den röda tråden för mig är min domänkunskap inom CRM samt den koppling som finns till produkter från Microsoft som stödjer detta område.

Avegas Matchningsprincip 1:1

För mig är det viktigt att min arbetsgivare är bra på att hitta konsultuppdrag som matchar just min profil. Dom uppdrag som jag har haft hos Avega har alla utgått från en toppenbra matchning enligt Avegas 1:1 princip. Ett bra exempel är mitt nuvarande uppdrag där jag direkt vid en första kontakt fick känslan av detta är mitt i prick utifrån min bakgrund och vad jag vill jobba med. Det visade sig stämma väldigt bra när uppdraget sedan startade!

För att få lyckade uppdrag är det för mig tydligt att vi alla inom Avega strävar åt samma håll med fokus på att förlänga eller identifiera nya bra uppdrag.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Alla härliga kollegor inom Avega som är nyckeln och utgör grunden för bra samarbete kopplat till pågående uppdrag och även kontakter utanför arbetstid.

En annan mycket viktig faktor för mig som konsult på Avega är våra unika forum. Ett av dem är Avega Elevate – kompetensutveckling där medarbetarens intressen och behov styr innehållet på före­läsningar och utbildningar samt ett annat är Avega Activate – medarbetarens forum för att umgås tillsammans utifrån olika intresseområden till exempel löpning, yoga och andra sporter, men även andra aktiviteter som till exempel foto, konst och brädspel. Jag stormtrivs med att det är så enkelt att anmäla sig till och delta på dom olika aktiviteterna.

Det här visste du inte om mig

När jag var 18 år ägde jag ett diskotek som hette Space Mad House. Här jobbade jag både som DJ, dörrvakt och med försäljning av mackor och läsk i baren.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster