Möt fler medarbetare!
Möt Simon Persson - - Avega Group AB

Jag gillar flexibiliteten och friheten att kunna vara med och påverka val av uppdrag, Avega kallar det matchningsprincipen 1:1.

Möt Simon Persson

Systemutvecklare på Avega

Simon har jobbat på Avega sedan 2012.

Vad gör du på Avega?

Mitt fokusområde är mobil applikationsutveckling där jag hjälper våra kunder implementera mobila lösningar för både Android och iOS. Just nu hjälper jag en kund inom fintech med utveckling av deras Android-app, för att säljare ska kunna hantera försäljning och betalningar på ett smidigt sätt.

Varför är ditt kompetensområde så spännande?

Mobilområdet är ett område som utvecklas ständigt. Både Android och iOS plattformen rör sig fort framåt vilket såklart är både spännande och utmanande. Själv gillar jag också att jobba med gränssnitt och användarnära, och jobbar man med mobila applikationer är det extra viktigt att ha fokus på användarupplevelsen.

Vad är det bästa med Avega?

Jag gillar flexibiliteten och friheten att kunna vara med och påverka val av uppdrag, Avega kallar det matchningsprincipen 1:1. En stor skillnad som jag upplever om man jämför med många andra bolag är också att man satsar på konsulter med spetskompetens. Som erfaren konsult behöver man inte tänka på att man en dag kommer behöva ha personal eller säljansvar. Man får utrymme att utvecklas inom sitt område. Detta ser jag som en stor vinst.

Beskriv ditt mest spännande uppdrag!

Jag tycker det är svårt att lyfta upp ett enskilt uppdrag utan ser mer fördelarna med att kunna rotera mellan olika uppdrag och på så sätt få utveckla min kompetens. Det som är mest spännande är variationen.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Jag tycker det är spännande att Avega har många bolag med specialistkompetens inom olika områden, samtidigt som vi samarbetar över hela organisationen. Man har lyckats samla alla dessa kompetenser utan att för den delen tappa sammanhållningen och drivet inom varje enskild grupp.

Beskriv en Avegan!

Jag skulle säga att Aveganer är väldigt kompetenta, drivna och nyfikna. Det är väldigt hög nivå på Avegas konsulter.

Det här visste du inte om mig

Parallellt med min anställning har jag ett sidoprojekt med appen RepCount, en träningsdagbok för styrketräning. Idag finns appen både på AppStore och Google Play, har toppbetyg på båda plattformarna och mer än 50 000 aktiva användare varje månad.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster