Möt fler medarbetare!
Möt Silvia Rabionet - - Avega Group AB

Jag uppskattar Avegas 1:1 matchning vid nya uppdrag vilket leder till att vi konsulter får påverka våra val av uppdrag som i sin tur levererar nöjda kundresultat.

Möt Silvia Rabionet

Verksamhetskonsult på Avega

Silvia har jobbat på Avega sedan början av 2021.

Vad gör du på Avega?

Jag är verksamhetskonsult och applikationsspecialist inom Microsoft Dynamics 365 och Power Platform. I mina uppdrag har jag väldigt varierande uppgifter där jag både hanterar kravställning och konfiguration men även rådgivning och utbildning. Just nu fokuserar jag på att hjälpa kunder att sätta upp en styrning kring Power Platform så att de på ett säkert sätt kan nyttja det bästa av plattformen.

Varför är Power Platform så spännande?

Marknaden har de senaste åren ändrats så mycket och det händer otroligt spännande saker hela tiden. Bland annat sker det en demokratisering av teknologi som gör att verksamheten ställer högre krav på teknik och innovation. Där kommer Power Platform in och engagerar både IT och verksamhet ett kreativt sätt att skapa lösningar som förenklar tidigare manuella processer. I detta område finns alltid något nytt att lära sig.

Vad är det bästa med Avega?

Det bästa med Avega är människorna och kulturen. Man är mån om sina kollegor så att alla får utvecklas både vad gäller sina uppdrag, utbildningar och genom att engagera alla.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Kollegorna har varit helt fantastiska från dag ett och att börja ett nytt jobb mitt under en pandemi har knappt märkts. Vi ser till att ha digitala fikamöten och att uppmuntra varandra och ha kul vare sig vi kan ses fysiskt eller inte. Dessutom uppskattar jag 1:1 matchningen vid nya uppdrag vilket leder till att vi konsulter får påverka våra val av uppdrag som i sin tur levererar nöjda kundresultat.

Beskriv en Avegan!

En Avegan är en kunnig och trygg person som brinner för sitt jobb. Samtidigt är en Avegan ödmjuk och sympatisk och stöttar gärna sina kollegor när det behövs.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster