Möt fler medarbetare!
Möt Pia Nordlinder - - Avega Group AB

Jag gillar att Avega är ett tillräckligt stort företag för att det ska dyka upp nya spännande projekt och utmaningar

Möt Pia Nordlinder

Redovisningschef på Avega

Pia har jobbat på Avega sedan 2014.

Vad gör du på Avega?

Jag är redovisningschef och är ansvarig för bokslutsprocessen och rapportering av bokslutet. Vi är ett härligt gäng på Avega som jobbar inom ekonomi och jag trivs väldigt bra i teamet men självklart också med alla andra kollegor på hela Avega.

Vad är det bästa med Avega?

Alla fantastiska kollegor och den goda stämningen! Jag gillar att Avega är ett tillräckligt stort företag för att det ska dyka upp nya spännande projekt och utmaningar men att det är tillräckligt litet för att jag ska kunna se och förstå helheten. Det är lätt att få vara med och ta beslut och alla kan vara med och tycka till. På Avega är det viktigt att alla trivs och det erbjuds många sociala aktiviteter så som konferenser, After Work men även inom våra forum Avega Activate – forum för att umgås tillsammans utifrån olika intresseområden och Avega Elevate – vårt unika forum för kompetensutveckling där medarbetarens intressen och behov styr innehållet på före­läsningar och utbildningar. Vi har roligt tillsammans och skrattar mycket.

Vi är många små familjära bolag, där varje bolag har en ledare vilket jag tycker märks tydligt. Som medarbetare får man därför en nära kontakt med sin ledare vilket gör arbetet lättare i sin helhet.

Beskriv en Avegan!

Dessa ord beskriver en typisk medarbetare på Avega tycker jag. Har man dessa passar man in på Avega.

Ambitiös, Vetgirig, Engagerad, Godhjärtad, Analytisk, Nytänkande.

Det här visste du inte om mig!

Jag har inte körkort och har motorfordonsskräck, att sitta bredvid går bra men jag vill inte själv sitta bakom ratten. Jag håller mig till cykel och cyklar till jobbet året runt oavsett väder.

Jag började träna vid 35 års ålder, innan dess tränade jag aldrig. Nu vid 47 års ålder är det bästa jag vet löpning, styrketräning och yoga. Det är aldrig för sent att börja…

Möt Pia Nordlinder - - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster