Möt fler medarbetare!
Möt Henrik Sabouri - - Avega Group AB

Jag får göra det jag brinner för! Det är väldigt spännande och lärorikt då man har en nära kontakt med verksamheten.

Möt Henrik Sabouri

Business Intelligence-konsult på Avega

Henrik har jobbat på Avega sedan början av 2017.

Vad gör du på Avega?

Jag är konsult och jobbar med data som analyseras och som det tas dagliga beslut på hos kunden. Det jag bidrar med är att ta in data som är ”sjuk” av olika anledningar, tar reda på varför det är som det är och behandla det så det blir ”friskt” och kan konsumeras av användarna igen.

Varför är Business Intelligence så spännande?

Jag får göra det jag brinner för! Det är väldigt spännande och lärorikt då man har en nära kontakt med verksamheten och förståelse för hur affärsprocessen ser ut eftersom data kommer från just affären.

Vad är det bästa med Avega?

Jag skulle säga kollegorna! Mina arbetskamrater ser jag som ”Sköna kollegor som upplevs som sköna vänner” och som jag kan lära mig av och få inspiration från.

Beskriv ditt mest spännande uppdrag!

Jag tänker inte på ett specifikt uppdrag utan mer generellt. Att hitta fel i data för ett stort planeringsområde hos kunden och åtgärda det är alltid lika spännande och ger mig massor av energi.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Jag tycker den höga kompetensen är fantastisk då jag också känner att man gärna delar med sig av den vilket många gånger leder till väldigt spännande diskussioner. Vi har många forum på Avega som man kan delta i där vi tillsammans kan ställa frågor högt som lågt vilket också leder till väldigt bra svar och lösningar.

Det här visste du inte om mig

Det är lite roligt men både jag och min fru har en tvillingbror.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster